U ponudi kladionice Lutrije BiH od sada CASH OUT na LIVE klađenju

Promotivni tekst
U ponudi kladionice Lutrije BiH od sada CASH OUT na LIVE klađenju
Foto: Lutrija BiH / Cash Out na Live klađenju

Lutrija Bosne i Hercegovine pripremila je još jednu novost za igrače LIVE klađenja. Svi oni koji preferiraju ovu vrstu igre, od danas imaju priliku i da izađu iz igre uz FER ponudu za prijevremenu isplatu novca – Cash Out. Lutrija Bosne i Hercegovine jedini je priređivač u Federaciji Bosne i Hercegovine koji nudi prijevremenu isplatu novca u igri LIVE klađenje, stoga ne propustite odigrati neke od ponuđenih igara i budite uvijek u plusu. Ukoliko predosjećate da će neki meč završiti drugačije nego ste tipovali, uvijek možete kliknuti na Cash Out i izvršiti prijevremenu isplatu novca.

Za igrače koji izvrše registraciju na eNovčanik Lutrije Bosne i Hercegovine dodatno ostvaruju BONUS od 10,00 KM.

Registraciju možete izvršiti na ovom LINKU.

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine naglašavaju da za sva dodatna pitanja u vezi igara na sreću, mogućnostima uplate i isplate, igrači mogu pozvati INFO liniju Lutrije BiH - podrška igračima na brojeve telefona +38733 257 200; +38733 257 201 (radno vrijeme od 09:00-18:00) ili poslati upit na e-mail: podrska@lutrijabih.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije