U Crnoj Gori nema dileme, kupovina u Voli marketima će ispuniti sva vaša očekivanja

0
Promotivni tekst
U Crnoj Gori nema dileme, kupovina u Voli marketima će ispuniti sva vaša očekivanja
Foto: Agencije / Kupcima su na raspolaganju i hipermarketi

Prilikom planiranja puta važno je znati gdje možete obaviti kupovinu, a da to ispuni sve vaše kriterijume i da nabavka bude pravo zadovoljstvo.

U Crnoj Gori nema dileme, kupovina u Voli marketima će ispuniti sva vaša očekivanja. Nalaze se na svim važnim i prometnim saobraćajnicama, kao i u svim crnogorskim gradovima, u turističkim centrima na sjeveru i jugu.

Osim marketa malog formata, koji su praktični za brzu i jednostavnu kupovinu, kupcima su na raspolaganju i hipermarketi koji pod svojim krovom objedinjuju ponudu desetine hiljada artikala, uključujući kuhinje sa bogatom ponudom jela, kao i take&go sektore IzVOLIte u kojima možete po povoljnim cijenama uživati u svježe pripremljenoj hrani i piću.

Detaljnije o lokacijama Voli marketa možete vidjeti na linku www.kompanija.voli.me/voli-marketi/

Uživajte u bogatom izboru brižljivo odabranih namirnica kontrolisanog porijekla. Voli bazira ponudu na asortimanu koji zadovoljava i najprobirljivije i što je najvažnije na kvalitetu proizvoda koje nudi kupcima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije