! / Tefal Thermo-Signal ™ tehnologija posuđa

12. 05. 2021. u 11:44:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Tefal lansira G6, novu liniju posuđa za kuhanje, koja kombira 3 inovativne tehnologije: termo-osjetljivi indikator Thermo-Signal ™, neprijanjajuću oblogu od titanija vrhunskih performansi i indukcijske baze Thermo Fusion ™.

Obloga nove generacije posuđa 6 puta je otpornija u odnosu na standardnu Tefal oblogu od titanija i 100% sigurna zahvaljujući korištenim materijalima koji ne sadrže PFOA, olovo ili kadmijum.

Već više od 60 godina Tefal potrošače oduševljava sa genijalnim proizvodima za uravnotežena i zdrava jela, sa zagarantovano ukusnim rezultatima. Od posuđa za kuhanje do električnih aparata i aparata za peglanje tkanina, Tefal nudi inovativna i praktična rješenja koja će vam olakšati život kako biste uživali u više slobodnog vremena koje je sada rezervisano za vas i vaše najmilije.

Potpuno novo gastronomsko iskustvo! Oslobodite svoje kulinarske tehnike s novom linijom Tefal Unlimited. Dizajnirana je da udovolji zahtjevima najzahtjevnijih kulinarskih stručnjaka, zahvaljujući zaštiti od titanija posuđe je otporno na ogrebotine te omogućava upotrebu metalnog kuhinjskog pribora.

#GoodtoKnow Tefal Unlimited linija posuđa kompatibilna je sa svim izvorima toplote, uključujući indukciju.

Zdravo Thermo-Signal ™, zbogom Thermo-Spot ™.

Sočni odresci i ukusno karamelizirano povrće ovise o idealnoj temperaturi za kuhanje. S novim indikatorom toplote Thermo-Signal™ tačno znate kada je tava dosegla optimalnu temperaturu i možete početi kuhati kako biste dobili savršenu pripremu: hrskava izvana, sočna iznutra!

Ravnomjerna raspodjela toplote neophodna je za brzo, pravilno i homogeno kuhanje. Zbog toga Tefal Unlimited posuđe posjeduje novu indukcijsku bazu Thermo Fusion ™, koja svaki put osigurava savršena i ukusna jela.

I, na kraju, u čemu je tajna uspješne pripreme? Koristite posuđe za kuhanje u koje imate povjerenja.

Tefal, savršenstvo u vlastitom domu!

Za više informacija posjetite Tefal web stranicu i Facebook stranicu.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA