Kompletan Tefal asortiman sa popustom od -20%

Promotivni tekst
Kompletan Tefal asortiman sa popustom od -20%
Foto: Promo / Tefal BiH

Tefal, globalni lider kada se radi o svjetskom tržištu malih kućanskih aparata i posuđa, sastavni je dio svakog domaćinstva širom Bosne i Hercegovine upravo zato što nudi široku paletu proizvoda koji bez premca kombiniraju najsavremenije tehnološke performance i kreacije, profinjen dizajn, ali i jednostavnost rukovanja i ugodnost pri upotrebi.

Prisutan u vašim domovima više od 20 godina, oduvijek je bio sinonim za inovacije, najviši nivo kvaliteta i zdrav način života, te kao takvi bio dio Vaše svakodnevnice, kao i svih posebnih prilika koje ste obilježavali u krugu porodice i prijatelja.

Aktivacija Mjesec Tefala omogućava Vam da prijuštite visokokvalitetno posuđe i male kućanske aparate tokom novembra, sa sniženjem od -20% na kompletan Tefal asortiman. Pomenuta akcija dostupna Vam je u maloprodajnim objektima i putem online prodaje sljedećih lanaca i njihovih partnera: Domod, Techno Shop, Penny Plus, Bingo, Tehno Mag, Mališić, Elda Lux, Robot, Omega, Kimtec i Comtrade.

Pratite našu facebook stranicu Tefal BiH, kako biste saznali koja iznenađenja pripremamo za vjerne kupce, dok na web stranici tefal.ba možete saznati sve što Vas je ikada zanimalo o Tefal proizvodima.

Još neke od pogodnosti koje Vam stoje na raspolaganju kad su Tefal proizvodi u pitanju su:

  1. Dvije godine svjetski važeće garancije na sve male kućanske aparate, uz mogućnost popravke svih aparata tokom 10 godina nakon kupovine u ovlaštenim servisnim centrima u čak 13 većih gradova u BiH;
  2. Upustva za upotrebu svih malih kućanskih aparata na svim zvaničnim jezicima naroda u BiH uključujući i bosanski jezik, po čemu su ovi proizvodi jedinstveni, dio su originalnih pakovanja proizvoda Tefal, Rowenta i ostalih brendova SEB GROUPE već 15 godina;
  3. Proizvodi koji promoviraju zdravlje i sigurnost, uz dugotrajnost i sigurnost upotrebe;
  4. "Zeleni pristup", koji podrazumijeva upotrebu isključivo ekološki prihvatljivih materijala u procesu proizvodnje, u svrhu očuvanja okoliša i uštede električne energije;
  5. Facebook, web, Youtube stranica i mail infobh@groupeseb.ba uvijek su na raspolaganju za informacije i pomoć (FB: Tefal BiH; Web: www.tefal.ba; Youtube: TefalBosnia).

Iz bh predstavništva SEB GROUPE poručuju: "Mi govorimo ono što radimo i napravimo ono što obećamo – zato i jesmo Br.1 u Bosni i Hercegovini!”.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije