! / SuperLOTO GRANDE: U mjesecu decembru dupliranje dobitaka u igri SuperLOTO

27. 11. 2020. u 11:00:00 Promotivni tekst

Shares: 3

Posljednji mjesec u ovoj godini donosi mnoštvo zabave ali i brojnih novčanih dobitaka u GRANDE izdanju igre SuperLOTO. Naime, svi igrači koji izvrše uplatu igre SuperLOTO u mjesecu decembru i koji pogode 5, 4 ili 3 broja, sa ili bez dodatne igre OdaberiBoju, ostvaraju duple iznose dobitaka. Važno je istaknuti da se dupliranje dobitaka odnosi i na igrače koji su uplatili pretplatu.

U okviru igre SuperLOTO dodatno se priređuju i dva izvlačenja brojeva za igru JOKER, koja je dodatna i neobavezna. Svi igrači koji uplate minimalno jednu kombinaciju igre LOTO 6/45 i prekriže kvadratić "DA" pored riječi "Joker" na pomoćnom listiću, učestvuju i u izvlačenjima za jedan JOKER broj.

Uplatu za igru SuperLOTO igrači mogu izvršiti na svim uplatno-prodajnim mjestima Lutrije BiH kao i kod ovlaštenih zastupnika iNovine, Duhanpromet, Riva, Hrvatske pošte i na pojedinim benzinskim pumpama Petrola.

Za igrače koji odluče odigrati SuperLOTO iz topline svojih domova, uplatu mogu izvršiti i putem platforme eNovčanik.

Cijena jedne kombinacije sa šest brojeva LOTO 6/45 sa igrom OdaberiBoju je 0,70 KM, a cijena jednog JOKER broja u igri JOKER iznosi 1,00 KM.

SuperJackpot iznosi više od 1.510.000,00 KM!


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA