Srećka "ZLATNIH 7" donijela je prvi dobitak od 25.000 KM

Promotivni tekst
Srećka "ZLATNIH 7" donijela je prvi dobitak od 25.000 KM
Foto: Lutrija BiH / Zlatnih 7

Nedugo nakon što se našla u prodaji, nova srećka iz ponude Lutrije Bosne i Hercegovine donijela je sretnom igraču novčani dobitak od 25.000,00 KM. Navedeni dobitak je ujedno i najveći koji se može osvojiti na srećki "ZLATNIH 7".

Sretna dobitnica se već u ponedjeljak u prijepodnevnim satima javila u direkciju Lutrije Bosne i Hercegovine kako bi naplatila ovaj vrijedni novčani dobitak. Sreća, uzbuđenje i nevjerica da je osvojila vrijedan novčani dobitak ukratko opisuje dobitnicu koja s nestpljenjem očekuje da joj se isplati osvojeni novac.

Dok je čekala isplatu novca u kratkom razgovoru saznali smo da je dobitnica veliki ljubitelj klasičnih igara na sreću Lutrije Bosne i Hercegovine. Najviše igra TV Bingo i SuperLOTO, a kako kaže, voli svoju sreću okušati i na brojnim srećkama koje su u ponudi.

„Bilo je tu uvijek nekih dobitaka, nekad manjih, nekad većih ali ovaj posljednji koji sam osvojila je najveći od kada igram klasične igre Lutrije BiH i mogu vam reći da je došao u pravom trenutku. U ovom sivilu i teškim vremenima ipak postoji i ona druga svijetla strana, a ovog puta to je Lutrija Bosne i Hercegovine kojoj se ovom prilikom zahvaljujem na osvojenom dobitku“ – kazala je sretna dobitnica.

Sretna srećka kupljena je kod ovlaštenog zastupnika „iNovine“ u Sarajevu, ulica Rustempašina 23, Ilidža.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije