Robot 24. novembra otvara objekat u Kiseljaku

0
Promotivni tekst
Robot 24. novembra otvara objekat u Kiseljaku
Foto: Robot / Novi Robotov objekat u Kiseljaku

Nakon uspješnog otvaranja novog objekta u Busovači, kompanija Robot nastavlja sa širenjem svojih prodajnih kapaciteta.

Općina Kiseljak će u petak 24. novembra 2023 godine u 8 sati na adresi Kraljice Mira bb dobiti novi, savremeno opremljeni Robot prehrane i tehnike, koji će biti prilagođen novim trendovima, potrebama i kupovnim navikama kupaca.

Kupci u Kiseljaku mogu očekivati posebno kreirane akcije, sniženja na sve prodajne artikle na svim odjelima, poklon pakete, roštiljadu, zabavu za najmlađe sa maskotama i mnogobrojnim zanimljivim sadržajima, kao i nagradnu igru. Pored navedenog u sklopu objekta nalazi se i restoran sa bogatom ponudom i super cijenom.

Objekat u Kiseljaku izgrađen je po najmodernijim standardima arhitekture i dizajna, prostire se na 4000 metara kvadratnih, a svojim kupcima nudi širok spektar prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, uključujući i bijelu tehniku.

Otvorenje ove poslovnice predstavlja važan korak za kompaniju Robot, budući da je ovo njihova jubilarna pedeseta poslovnica u Bosni i Hercegovini. Robot kontinuirano radi na širenju i jačanju svoje prisutnosti, čime osigurava najbolju uslugu i najniže cijene za svoje vjerne kupce.

Iz uprave kompanije Robota ističu da misija i vizija jeste da budu najbolji tržni centri u BiH, stoga teže da svojim vjernim kupcima ponude široki asortiman proizvoda najbolje kvalitete, najniže cijene, kao i najljubazniji pristup uposlenika. Dugoročna poslovna strategija kompanije usmjerena je na rast i stabilnost bosanskohercegovačke privrede, a otvaranjem novih objekata pružaju šansu mladim ljudima da svoje karijere grade u domaćoj kompaniji, u našoj zemlji. U svim Robotovim objektima nalaze se proizvodi domaćih proizvođača i poljoprivrednika kojima daju priliku da plasiraju svoje proizvode na policama Robota.

Osim trgovinskog sektora, kompanija Robot ulaže i u razvoj i infrastrukturu lokalne zajednice. U julu tekuće godine postali su vlasnici firme "Banja Kiseljak" u sklopu koje je i Hotel Dalmacija, buduće moderno opremljeno lječilište koje će imati, pored široke ponude medicinskih usluga i liječenje mineralnim vodama. Ovo implicira da će biti jedno od najznačajnijih i najinteresantnijih lječilišta u Evropi.

Hotel
Foto: Robot / Hotel "Dalmacija"

"Pozivamo sve poslovne partnere, stanovnike općine Kiseljak kao i sve zainteresirane da nam se pridruže na svečanom otvorenju našeg objekta 24.11.2023 u 8 sati u ulici Kraljice Mira bb Kiseljak", poručuju iz kompanije Robot.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije