Prvi LEGO® Certified Store otvoren u shopping centru Alta

Promotivni tekst
Prvi LEGO® Certified Store otvoren u shopping centru Alta
/ Foto: Promo
Prvi LEGO® Certified Store svečano je danas otvoren na drugom spratu Alta Shopping Centra, uz prisustvo mnogobrojnih fanova ovoga poznatog danskog branda, kao i mnogih ličnosti iz javnog života zajedno sa svojim najmlađima.

Prodavnicu su svečano otvorili Azra Ćurevac, direktor LEGO® Store u Sarajevu i Elvir Bolić, bivši reprezentativac BiH u fudbalu. Nova prodavnica, koja zauzima skoro 140 kvadratnih metara, koncipirana je prema strogim LEGO® standardima koji se primjenjuju širom svijeta. Direktan je rezultat želje LEGO® fanova za još veći izbor njihovih omiljenih igračaka, koje su do sada kupovali u LEGO Monobrand prodavnici, smještenoj u istom centru.

Mnogobrojni LEGO® fanovi će sigurno biti oduševljeni što će nova prodavnica u svojoj ponuditi konačno imati LEGO Pick-A-Brick zid, koji im omogućava kupovinu kockica na kilogram, kao i Build-A-Mini specijalizirani kutak, koji nudi hiljade različitih kombinacija za izradu jedinstvenih LEGO® figurica, fantastične brandirane LEGO® proizvode, kao i sve do sada dostupne kolekcije.

LEGO® Store pripremio je i čitav niz posebnih ponuda na dan otvaranja, koje će zavisiti od iznosa koji potrošite na vaše omiljene igračke tog dana.

Pripremljkene su i tri nagrade, čije izvlačenje je sedam dana nakon otvaranja prodavnice. Sve informacije u vezi otvaranja i posebnih ponuda možete provjeriti na našoj Facebook stranici.

LEGO® je privatna, porodična kompanija sa sjedištem u Billundu, Danska. Kompanija je osnovana 1932. godine i danas je moguće kupiti LEGO® proizvode u više od 140 zemalja širom svijeta. Ime kompanije je osmislio Ole Kirk Kristiansen, njen osnivač i bivši predsjednik i generalni direktor LEGO Grupe. On je igračke koje su proizvodili nazvao prema danskom izrazu “leg godt” ili “lijepo se igraj”.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije