Sarajevo / Prvi LEGO® Certified Store otvara se u subotu u Alti

14. 10. 2016. u 10:40:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Prvi LEGO® Certified Store u Sarajevu se otvara u subotu, 15. oktobra u 11 sati na drugom spratu Alta Shopping Centra.

Nova i moderno dizajnirana prodavnica, koja zauzima skoro 140 kvadratnih metara, koncipirana je prema strogim LEGO® standardima koji se primjenjuju širom svijeta. Ona je direktan rezultat želje naših fanova za još veći izbor njihovih omiljenih igračaka, koje su do sada kupovali u LEGO Monobrand prodavnici, koja se nalazila u istom centru. Nova lokacija će našim fanovima ponuditi ne samo veći asortiman, nego i bolje sveukupno  LEGO® iskustvo.

Naši mnogobrojni LEGO® fanovi će sigurno biti oduševljeni što će nova prodavnica u svojoj ponuditi  konačno imati LEGO Pick-A-Brick zid, koji im omogućava kupovinu kockica na kilogram, kao i Build-A-Mini specijalizirani kutak, koji će ponuditi hiljade različitih kombinacija za izradu jedinstvenih LEGO® figurica, kao i fantastične brandirane LEGO® proizvode.

Mi smo naravno pripremili i čitav niz posebnih ponuda na dan otvaranja, koje će zavisiti od iznosa koji potrošite na vaše omiljene igračke tog dana.

Pripremili smo i tri nagrade, koje ćemo izvući sedam dana nakon otvaranja prodavnice. Sve informacije u vezi otvaranja i posebnih ponuda možete provjeriti na našoj Facebook stranici.

Želimo vas podsjetiti na takmičenje koje LEGO® Certified Store Sarajevo organizira za sve  LEGO® entuzijaste, sa željom da spoji njihovu kreativnost sa prelijepom arhitekturom naše zemlje.  LEGO® Store Sarajevo vas poziva da kreirate neku od mnogih BiH znamenitosti, naravno koristeći LEGO® kockice. Mi smo pripremili tri LEGO® Architecture Seta za tri najbolja rada.

LEGO® Store Sarajevo će odabranim radovima također pružiti priliku da izlože svoja remek djela u istom. Prijaviti se možete na licu mjesta u našoj prodavnici, putem telefona +38733590579 ili e-maila [email protected] najkasnije do 15. oktobra 2016.

Zašto se LEGO zove - LEGO

LEGO® je privatna, porodična kompanija sa sjedištem u Billundu, Danska. Kompanija je osnovana 1932. godine i danas je moguće kupiti LEGO® proizvode u više od 140 zemalja širom svijeta. Ime kompanije je osmislio Ole Kirk Kristiansen, njen osnivač i bivši predsjednik i generalni direktor LEGO Grupe. On je igračke koje su proizvodili nazvao prema danskom izrazu “leg godt” ili “lijepo se igraj”.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA