Pozovite prijatelje da postanu Addiko: Nagrađujemo svaku uspješnu preporuku

Promotivni tekst
Pozovite prijatelje da postanu Addiko: Nagrađujemo svaku uspješnu preporuku
Foto: Addiko Bank / Pozovite prijatelje

Nova Addiko kampanja i program „Pozovite prijatelje“, nagrađuje svaku uspješnu preporuku klijenata koji mogu pozvati svoje prijatelje, porodicu i komšije da postanu Addiko klijenti. Kada novi, preporučeni klijenti, ugovore Addiko paket računa i prime platu na taj račun, klijenti kojih su ih preporučili dobit će poklon od 25 KM na svoj tekući račun.

„Naši klijenti su najbolji pokazatelj uspješnosti našeg poslovnog modela. Sigurni u kvalitet svoje usluge, odlučili smo nagraditi sve naše klijente koji nas preporuče svojim prijateljima“, istakla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

„Pozivamo sve klijente da se pridruže ovoj akciji, te da što više dijele preporuke, jer za svaku uspješnu preporuku dobijaju 25 KM na svoj račun“, istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka, i napomenuo da svi novi preporučeni klijenti dobijaju priliku da drugima preporuče Addiko, i za to budu nagrađeni.

Ova promotivna akcija traje do 31.08.2020. godine, a više informacija o ovoj ponudi, kao i ostale informacije o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banke u BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije