Addiko banka ukinula naknade za transakcije putem Addiko E Bank i Addiko Mobile

Radiosarajevo.ba
Addiko banka ukinula naknade za transakcije putem Addiko E Bank i Addiko Mobile
Twitter / Addiko banka ukinula određene naknade

Addiko banka je u period od 18.marta do 30. aprila ukinula naknade za transakcije napravljene putem internet i mobilnog bankarstva ove banke.

“Zbog aktuelne epidemiološke situacije odlučili smo našim klijentima dati dodatni podsticaj da ostanu u svojim kućama i bankarske transakcije vrše putem digitalnih servisa. Sve transakcije koje se procesiraju ovim kanalima do kraja aprila 2020. godine bit će procesirane bez naknade za obradu”, kažu u Addiko banci i pozivaju klijente, ali i sve druge građane da poštuju preporuke nadležnih institucija u vezi kretanja, ali i druge preventivne mjere.

Digitalni servisi u ponudi Addiko banke su: Addiko Mobile – mobilno bankarstvo, Addiko EBank – internetsko bankarstvo, Addiko Chat Banking na Viberu, te usluga online apliciranja za kredit – Asistirana prodaja.  Dodatne infromacije o uslugama  Addiko banke možete dobiti pozivom Addiko kontakt centra 033/866 666 i 051 951 000.

Linkovi sa korisnim informacijama možete pogledati OVDJE i OVDJE

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije