Posebna ponuda novčanih kredita Raiffeisen banke i nova nagradna igra

Promotivni tekst
Posebna ponuda novčanih kredita Raiffeisen banke i nova nagradna igra
Nakon godišnjih odmora, putovanja i brojnih događanja koja prate ljetni period, na red dolazi analiza stanja finansija, a u okviru nove kampanje pod nazivom "Na tragu sreće", Raiffeisen banka je ponudila novčane kredite po atraktivnoj kamatnoj stopi.

U okviru ove ponude, dostupni su novčani krediti kao i krediti za refinansiranje obaveza u drugim finansijskim institucijama po kamatnoj stopi već od 4,39 posto (EKS 6,07 posto)*, koja može biti fiksna ili promjenjiva, prema klijentovom izboru. Dodatna pogodnost je naknada za obradu kredita 0 posto.

Novu kampanju prati i nagradna igra Osvoji auto za postojeće i nove klijente Raiffeisen banke. Svi klijenti koji prenesu platu u Raiffeisen banku ili postanu korisnici novčanog kredita, a već primaju platu u Banci, imaju mogućnost da osvoje automobil Toyota Corolla ili jedan od pet mobilnih telefona Samsung Galaxy S8.

U skladu sa zakonom, nagradna igra na području Federacije Bosne i Hercegovine i Brčko distrikta traje do 30.11.2017., a na području Republike Srpske do 31.10.2017. pri čemu je predviđen zaseban nagradni fond u vidu jedne glavne nagrade i pet utješnih nagrada.

Imena sretnih dobitnika bit će objavljena 31.12.2017. godine u dnevnim novinama te na web stranici www.raiffeisenbank.ba, gdje je dostupno i više informacija o nagradnoj igri, te posebnoj ponudi novčanih kredita.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije