Otvorena poslovnica BBI banke na novoj adresi

J. Ć.
Otvorena poslovnica BBI banke na novoj adresi
Poslovnica BBI banke u Novom Sarajevu od danas posluje u novim prostorijama u ulici Džemala Bijedića 25-D, te je tim povodom upriličeno svečano otvaranje.

U prisustvu klijenata i poslovnih partnera Banke, simboličnim presijecanjem vrpce, poslovnicu su otvorili načelnik općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo i generalni direktor BBI banke Amer Bukvić.

"Posebno mi je drago što se otvara ova poslovnica, jer općina Novo Sarajevo i BBI banka imaju zajednički projekat finansiranja i otvaranja novih radnih mjesta. Ova nova poslovnica napravljena u skladu sa svim modernim standardima će sigurno pružiti svima onima koji su zainteresovani za ovakav vid saradnje sa BBI bankom i općinom Novo Sarajevo da dođu ovdje, raspitaju se i završe sve potrebne procedure za dobivanje kredita", kazao je Koldžo.

BBI poslovnica u Novom Sarajevu savremeni je centar koji zadovoljava sve standarde modernog bankarskog poslovanja.

Preseljenje u nove, veće i funkcionalnije prostorije, BBI banka će svojim klijentima pružiti još bolju i kvalitetniju uslugu.

Ovaj novi prostor trenutno zapošljava sedam zaposlenika.

"Danas, nakon devet godina uspješnog poslovanja, ponosni smo na rezultate koje smo ostvarili kao i na partnerske odnose koje smo izgradili kako sa stanovništvom i privredom tako i sa lokalnim vlastima i zajednicom. Između ostalog, kao društveno odgovorna banka kroz BBI VIP biznis klub povezujemo domaće privrednike i pomažemo im u uspostavljanju saradnje sa inozemnim tržištima, naročito sa zemljama iz koje dolaze naši osnivači", kazao je Bukvić istaknuvši i posebnu liniju Općine Novo Sarajevo i BBI banke koja ima za cilj podršku osnivanja novih kompanija.

"Ove godine u saradnji sa Općinom Novo Sarajevo pokrenuli smo finansiranje start up firmi, kao i onih koje imaju višegodišnje poslovanje po vrlo povoljnim uslovima. Za ovaj projekat osigurano je 3 miliona KM po stopama od 0,50 do 1,99 posto i dosada je plasirano 700.000 KM", naglasio je Bukvić.

"Spremni smo za nastavak i unapređenje saradnje sa postojećim klijentima i otvoreni da pružimo punu podršku novim klijentima. Uposlenici BBI banke će učiniti sve da naši klijenti u Novom Sarajevu uspješno rješavaju sve svoje finansijske potrebe i projekte u BiH i inozemstvu, te da partnerstvo sa BBI bankom bude na obostrani uspjeh i zadovoljstvo", izjavio je generalni direktor BBI banke.

Poslovnica Novo Sarajevo pružat će sve bankarske usluge za pravna i fizička lica. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, te subotom od 9 do 13 sati. 

BBI banka djeluje u 30 filijala širom BiH, a u 2017. godini je planiran nastavak širenja mreže u oba entiteta u BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije