! / Sarajevo: Otvoren prvi "antivirus" dućan Alibeg

29. 07. 2020. u 14:47:00 Promotivni tekst

Shares: 9

Stručnjaci, naučnici, ljekari, epidemiolozi upozoravaju - koronavirus će zasigurno još dugo biti sastavni dio naših života.

Bh. firma Alibeg d.o.o. stoga je odlučila napraviti važan potez - u svom nizu različitih djelatnosti otvorili su prvi i jedini ANTI-VIRUS DUĆAN maloprodaje i veleprodaje.

Kako kažu, kroz svoje poslovanje u predhodnom periodu stekli su veliko povjerenje svojih klijenata, te su se odlučili da na ovaj način olakšaju, kako fizičkim tako i pravnim licima, da na jednom mjestu, na jednostavan način nađu sve proizvode većeg broja različitih proizvođača koji im najviše odgovaraju, a neophodni su u vremenu ove pandemije.

Iz kompanije Alibeg su naglasili da u njihovoj ponudi možete naći veliki broj dezinfekcionih sredstava za različitu namjenu, viziri, maske, pleksiglas zaštitne pregrade, bezkontaktni toplomjeri, zaštitna odijela, kape, rukavice, podloge za dezinfekciju obuće i sve ostalo.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA