Otvoren novi Omega shop u Gradačcu

0
Promotivni tekst
Otvoren novi Omega shop u Gradačcu
Foto: Omega / Omega shop u Gradačcu

U četvrtak, 3. decembra 2020. godine, Omega d.o.o. otvorila je vrata svog novog Omega shopa u Gradačcu, koji se nalazi na adresi Sarajevska bb, Gradačac.

Ovo je 39-ti Omega shop u BiH.

U znak zahvalnosti, Omega shop Gradačac nagradio je prvih 50 kupaca sa vrijednim poklonima, a svi kupci imaju poklon vaučere 10% za narednu kupovinu u Omega shopu.

Pored bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor Grundig led televizora kao i malih kućanskih aparata, kao i peći i kamina poznatog brenda Alfaplam.

Omega shop u Gradačcu - undefined

Foto: Omega: Omega shop u Gradačcu

Kupovina u Omega shopu može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

Omega i Beko obezbjeđuju 5 godina grancije na svu bijelu i ugradbenu tehniku, 5 godine na UHD Grundig TV modele do 31.01.2021.godine i 10 godina na Prosmart inverter motore i kompresore koji su sastavni dijelovi brojnih modela veš mašina, sušilica, mašina za suđe i frižidera.

Omega i Beko i u budućnosti nastavljaju promovisati vrhunske vrijednosti koje ih čine posebnim, a to su prije svega kvalitetni premium proizvodi, brze postprodajne usluge kroz vlastitu servisnu mrežu, garancija, kao i besplatna dostava kupljenih proizvoda i unošenje u stan. Hvala svim našim kupcima i partnerima koji su godinama znak našeg uspješnog poslovanja. Vaše povjerenje je nešto što nas svakodnevno gura da budemo još bolji.

Radujemo se svakom našem novom zajedničkom uspjehu!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije