Otvaranje Beko shopa u Banovićima

Promotivni tekst
Otvaranje Beko shopa u Banovićima
Ekskluzivni Beko shop otvorio se 16. jula i u Banovićima, ulica Božićka Banovića br.6, u novoizgrađenom tržnom centru u Banovićima, kod sportske dvorane.

Beko shop otvara firma Omega d.o.o., koja je ekskluzivni zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za BiH.

„Mi smo u Banovićima prisutni od 2013 godine, ali smo odlučili da ovaj Beko shop renoviramo, odnosno nađemo lokaciju pristupačniju za naše kupce. Ovo je dakle, ekskluzivni Beko shop u Banovićima, koji je rađen po novim standardima Beko i novom konceptu izlaganja robe. Beko shop se prostire na površini od 160 m2 prodajnog prostora. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je 50.000 KM.

Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata. Ovaj shop nudi novi doživljaj kupovine kućanskih aparata“, saopćio je Beko.

Beko je drugi po veličini brend u Evropi u sektoru bijele tehnike i predstavlja najbrže rastući brend na cjelokupnom evropskom tržištu u posljednjih sedam godina.

Beko nudi asortiman pametnih rješenja da bi zadovoljio potrebe različitih ljudi, kultura i načina života u više od 100 zemalja širom sveta, nudeći ekološki prihvatljive kućanske aparate koji štede energiju sa pametnom tehnologijom i stilizovanim dizajnom.

Jedna od prednosti kod kupovine Beko uređaja jeste jaka servisna mreža, sa preko 50 ovlaštenih servisa u BiH. Besplatna dostava, unošenje u stan, kupovina sa popustima, beskamatni krediti, kupovina na rate samo su neki od razloga zašto posjetiti Beko shop.

Osim Beko proizvoda u Beko shopu se mogu naći i GRUNDIG proizvodi koji su svakako svima već dobro poznati, a polako se ovaj brand ponovo vraća i u našu zemlju sa sve većom ponudom televizora i elektronike.

Na dan svečanog otvaranja Beko shopa Banovići za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10 dana za sve kupce je obezbijeđen popust od pet posto na kompletan asortiman uz dodatni popust od pet posto za gotovinsko plaćanje.

Dobro došli u novootvoreni Beko shop Banovići!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije