! / Od danas u ponudi NAJsveobuhvatnije putno zdravstveno osiguranje na tržištu BiH

19. 02. 2020. u 12:17:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Ukoliko putujete u inostranstvo, bilo poslovno ili na odmor, a naročito ako Vam se na putovanju pridružuju Vaši najmiliji, zaštita od nepredviđenih rizika koju omogućava polica putnog zdravstvenog osiguranja bi se trebala nalaziti na vrhu popisa obaveznih stvari. Pri tome, policu putnog osiguranja treba prilagoditi potrebama i karakteristikama puta jer se lako može dogoditi da zbog nepažnje ugovorite policu koja za vas neće dati najbolji omjer cijene i vrsta rizika kojima ste izloženi na putu.

Razmišljajući na taj način, a po preporukama klijenata, u Vienna osiguranju d.d. VIG kreirali su najsveobuhvatnije putno zdravstveno osiguranje po vrlo povoljnim cijenama.

Isto se može zaključiti za putovanje u bilo koju destinaciju na svijetu te za bilo koji broj dana. Idealna je opcija i za osobe koje borave izvan BiH na određeno vrijeme kao npr. na studijskim putovanjima ili za studente koji provode semestar u inostranstvu. Grupno putno zdravstveno osiguranje moguće je ugovoriti i za manje grupe od minimalno tri osobe, a mogu ga imati i svi strani državljani koji žive i rade u BiH. 

Vienna osiguranje d.d. VIG konstantno radi na približavanju usluga svojim korisnicima tako da je putno zdravstveno osiguranje moguće ugovoriti on-line, bilo kada i bilo gdje, na web stranici https://viennaosiguranje.ba/.

Pored toga, u periodu do 10.03.2020. godine, Vienna osiguranje d.d. VIG je obezbjedilo 30 posto popusta za sve klijente koji izvrše online kupovine.

Vienna osiguranje d.d. VIG je tržišni lider u životnom osiguranju u BiH te je najnagrađivanije društvo za osiguranje u BiH u posljednjih nekoliko godina. Takođe je i članica Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 25 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA