Obradujte drage osobe poklonima u više od 400 prodavnica širom BiH uz posebne popuste

0
Promotivni tekst
Obradujte drage osobe poklonima u više od 400 prodavnica širom BiH uz posebne popuste
Foto: Asa Banka / Program lojalnosti "Naša srijeda"

Kraj godine i praznici koji su pred nama donose posebnu radost i priliku da se zahvalimo dragim osobama i poslovnim partnerima.

U potrazi za poklonom kojim ćemo iskazati svoju zahvalnost i ljubav često nismo sigurni gdje pronaći idealan poklon. Uz progam lojalnosti Naša srijeda, ASA Banka vam donosi brojne pogodnosti prilikom kupovine različitih proizvoda u više od 400 prodavnica širom BiH. Naša srijeda je program koji klijentima pruža mogućnost kupovine kvalitetnih proizvoda uz popuste i do 20 posto. Ove popuste je moguće ostvariti plaćanjem ASA Banka Mastercard karticama, svake srijede kod odabranih partnera širom BiH.

Ukoliko ste u potrazi za tehnikom u Domod trgovinama očekuje vas popust od 20 posto, dok je za vas Techno Shop pripremio popust od 15 posto na odabrani asortiman proizvoda putem web shopa. Poseban poklon iz asortimana Apple pronađite u Mekline ostvarujući popust od 10 posto samo uz ASA Banka Mastercard kartice.

Planirate kupovinu obuće ili odjeće? Obradujte se u Planika prodavnicama sa 15 posto popusta na artikle iz nove kolekcije, dok u Modiani ostvarujete popust od 20 posto na neakcijske artikle za odjeću i obuću.

Popust od 10 posto za kupovinu sportske i opreme za skijanje ostvarite i u Intersportu.

Kupite poklon za sebe ili svoje voljene u Plaza parfumerijama gdje ostvarujete 10 posto popusta, a za kupovinu kvalitetne dječije odjeće posjetite Okaidi i ostvarite 10 posto popusta na cjelokupan asortiman.

Na HIFA benzniskim pumpama točenjem goriva ostvarite popust i do 10 feningi po litru.

Uz sve navedeno, 20 kupaca koji srijedom plaćaju ASA Banka Mastercard karticama i naprave najveći broj transakcija na partnerskim lokacijama, Banka nagrađuje poklon bonom u vrijednosti od 30,00 KM i to sve do kraja 2022. godine.

ASA Banka nagrađuje lojalnost svojih klijenata i vodi vas u svijet jedinstvenih ponuda i pogodnosti. Neka srijeda bude vaš idealan dan za kupovinu. Za više informacija posjetite asabanka.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije