Muhidin Bićević dobitnik Porschea u velikoj Hifa Petrol nagradnoj igri

Promotivni tekst
Muhidin Bićević dobitnik Porschea u velikoj Hifa Petrol nagradnoj igri
Foto: Promo / Velika nagrada Hifa Petrol

Nakon četiri mjeseca trajanja velike HIFA PETROL nagradne igre "PORSCHE ZA 100 KM HPLUS GORIVA", poznat je sretni dobitnik glavne nagrade.

Porsche Boxster otišao je u ruke Muhidina Bićevića iz Sarajeva.

Nagradna igra trajala je u periodu od 22.04.2019. do 22.08.2019. godine. U tri kruga izvlačenja podijeljeno je više 2000 nagrada. Finalno izvlačenje nagrada održano je i emitovano 27. avgusta na Face TV.

Ovim je završena još jedna u nizu velikih nagradnih igara kojima kompanija Hifa Petrol konstantno nagrađuje vjernost svojih kupaca. Najuspješnija naftna kompanija nastavlja sa ulaganjima u nove projekte, širenjem svojih usluga te pripremanjem brojnih pogodnosti za svoje vjerne kupce.

Hifa Petrol započela je svoj program lojalnosti uz Premium Card, koja je bila osnova za učešće u velikoj nagradnoj igri. U budućnosti, vlasnici ove kartice uživat će u brojnim pogodnostima, ali i iznenađenjima koje za njih priprema kompanija Hifa Petrol.

Spisak sretnih dobitnika nagradne igre možete pogledati na zvaničnoj web stranici kompanije Hifa Petrol i preuzeti na linku.

Istovremeno, na području Republike Srpske, kompanija Hifa Petrol organizovala je nagradnu igru „7 godina besplatnog HPLUS goriva“. Nagradna igra realizovana je u 3 kruga izvlačenja. Finalnim izvlačenjem, održanim 27. avgusta, poznati su dobitnici glavnih nagrada.

Spisak sretnih dobitnika nagradne igre „7 godina besplatnog HPLUS goriva“ možete pogledati na zvaničnoj web stranici kompanije Hifa Petrol i preuzeti na linku.

Velika nagrada Hifa Petrol - undefined

Foto: Promo: Velika nagrada Hifa Petrol

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije