Misli živimo bolje zajedno: UNIQA poklanja test na COVID-19

Promotivni tekst
Misli živimo bolje zajedno: UNIQA poklanja test na COVID-19
Foto: Promo / Uniqua

Ponovni rast broja oboljelih od COVID-19 u Bosni i Hercegovini i u svijetu, povećao je neizvijesnost mnogih građana po pitanju zdravlja i finansijske sigurnosti. Zbog otežanih procedura, pristup javnom zdravstvu je velikim dijelom ograničen, a i dugotrajan, dok je posjeta privatnoj ordinaciji ili poliklinici za mnoge nepristupačna.

Novom kampanjom “Misli živimo bolje zajedno”, UNIQA osiguranje želi pružiti svim klijentima osjećaj sigurnosti i bezbrižnosti kada je u pitanju zdravlje njih i njihove porodice. Uz bogatu ponudu proizvoda UNIQA Dobrovoljnog zdravstvenog osiguanja, klijentima se omogućuju vrhunske usluge liječenja bez dugotrajnog čekanja u najboljim privatnim ordinacijama i poliklinikama širom Bosne i Hercegovine.

Već od 6 KM mjesečno dodatno zdravstveno osigurani i bezbrižni

Kako bi ovaj vid zdravstvenih usluga bio dostupan što većem broju građana, naknade počinju već od 6 KM do 25 KM mjesečno, a donose pogodnosti koje pored specijalističkih pregleda, laboratorije i pedijatrijskih usluga nude i pokriće troškova prilikom bolničkog liječenja, a od ove godine svakako i liječenje od COVID-19.

Uz postojeću ponudu, od ovog mjeseca program je obogaćen i za novi UNIQA VITAL Premium paket uz kojeg klijenti imaju 100 posto pokriće svih troškova nastalih prilikom dijagnosticiranja i liječenja u privatnim zdravstvenim ustanovama širom Bosne i Hercegovine. Ukupno pokriće troškova iznosi čak do 10.000 KM. Pored navedenih pregleda, UNIQA preuzima i troškove za hitne stomatološke intervencije usljed nezgode, kao i troškove za lijekove.

Klijenti koji zaključe jednu od polisa UNIQA Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja do 20.12.2020., na poklon dobijaju i test na COVID-19, koji je iskoristiv do 30.06.2021., a dodatan popust od 20 posto na zaključenje polise se ostvaruje prilikom online kupovine.

Sve informacije o polisama Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja dostupne su putem besplatnog telefona 080 02 02 51 ili na web stranici Društva uniqa.ba.

Misli, živimo bolje zajedno – Misli UNIQA.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije