Milionski projekt gradi se u BiH, ko je biznismen koji traži da sve ostane tajna?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kokolo

To samo moze u kamenjaru. Nesto se radi a nema istaknutog ni investitora, ni naziva projekta, nista.

Kad su Hrvati JEDINSTVENI i NEMAJU UBACENIH DUSMANA KAO MI"CETVROKU".....

Ubi Hrvata-nece ti odati svoga sunarodnjaka-da ga mrzi ne znam koliko...Nece ni PRAVI BOSNJAK ali ovi sto imaju Bosnjacka imena, i ova nova a la Miki, Viki,Dany,Deny,Una,Sava i slicne budalastine(nigdje BOSNAJCKOG imena, jer ih "cetvorka"tome uci) sto ih daju FGRovci-oni ce sve da otkucaju iste sekunde...Pitam se sta bi sve u stanju bili uraditi lopovi tipa Kojovic,Konakovic,Niksic,posebno onaj hajvan Damir Niksic..isti oni koji su se nakrali ko niko a uz to nisu proveli ni dana u borbi za svoju domovinu BiH ali bi da je bila i dalje Srboslavija...za nju bi takvi i zivot dali ali za BiH nebi..i TAKVI NAS VODE,nas BOSNJAKE ..srbe i Hrvate vode njihovi- ali i nas..nazalost-jer Bosnajci glasaju ZA NJIH......Mogu samo da ZAMISLIM sta bi se desilo da je glavni akter afere Ikona bio Bakir, ili Fadil...ili u ovom slucaju da se nesto slicno desilo tamo gdje su Bosnajci i da jedan Bosnjak pokusavao nesto slicno da uradi-KO BI OSTO OD "LIJEVIH"levata i lopova, hostaplera,galamdzija,kocijasa...nigdje u svijetu ljevica ne vodi neku uspjesnu drzavu ..nigdje!Ali zato ih mi imamo i oni su JEDINI koji nam zagorcavaju zivot preko svojih medija koje su im kupili Rusi....a SVE medije, ili barem njih 98% drze ONI....

Komunjarski botino

To samo moze u kamenjaru. Nesto se radi a nema istaknutog ni investitora, ni naziva projekta, nista. ka Kokolo Too samo kod vas mora biti komunajro..kod nas NE.....sta tebe briga KO pravi i sta pravi?MORATE li vi komunjare da znate SVE?NE MORATE I NECETE!Ajde odjebaus!Glupane komunisticki!

rtr

Ubi Hrvata-nece ti odati svoga sunarodnjaka-da ga mrzi ne znam koliko...Nece ni PRAVI BOSNJAK ali ovi sto imaju Bosnjacka imena, i ova nova a la Miki, Viki,Dany,Deny,Una,Sava i slicne budalastine(nigdje BOSNAJCKOG imena, jer ih "cetvorka"tome uci) sto ih daju FGRovci-oni ce sve da otkucaju iste sekunde...Pitam se sta bi sve u stanju bili uraditi lopovi tipa Kojovic,Konakovic,Niksic,posebno onaj hajvan Damir Niksic..isti oni koji su se nakrali ko niko a uz to nisu proveli ni dana u borbi za svoju domovinu BiH ali bi da je bila i dalje Srboslavija...za nju bi takvi i zivot dali ali za BiH nebi..i TAKVI NAS VODE,nas BOSNJAKE ..srbe i Hrvate vode njihovi- ali i nas..nazalost-jer Bosnajci glasaju ZA NJIH......Mogu samo da ZAMISLIM sta bi se desilo da je glavni akter afere Ikona bio Bakir, ili Fadil...ili u ovom slucaju da se nesto slicno desilo tamo gdje su Bosnajci i da jedan Bosnjak pokusavao nesto slicno da uradi-KO BI OSTO OD "LIJEVIH"levata i lopova, hostaplera,galamdzija,kocijasa...nigdje u svijetu ljevica ne vodi neku uspjesnu drzavu ..nigdje!Ali zato ih mi imamo i oni su JEDINI koji nam zagorcavaju zivot preko svojih medija koje su im kupili Rusi....a SVE medije, ili barem njih 98% drze ONI.... ka Kad su Hrvati JEDINSTVENI i NEMAJU UBACENIH DUSMANA KAO MI"CETVROKU"..... Hebo li ti FGR sve po spisku, na livadu i ovce cuvaj. Bosnu smo svi odbranili a ne lopovi iz prvih safova

CC

Tako se radi . Prvo se zapocme neki projekat npr. Golf teren pa tek onda sredjuju se papiri !

gerilac

Prave se dzamija i islamski centar.

071

Koja divljina. Misteriozni milionski građevinski projekt. Ovako nije ni u Africi. A ovom debilu gore koji sere o FGR (kompleks opanka koji nikako da siđe sa noge i izađe iz glave, koliko god da se šutaš i ritaš - možda da se ne ritaš, lakše bi išlo?): papak, imali ste 30 godina, sve ste upropastili što može da se upropasti. Sarajevo izgleda i funkcioniše kao zadnja jadna mahala iz 19. vijeka. Slika i prilika provincijskog mentaliteta i beskonačne pohlepe proizvedene očigledno neizlječivim kompleksima. Niste vi ni za grada, ni za gradnje, a kamoli za ozbiljnih investicija od kojih društvo ima koristi. Niste vi nizašta, osim za zatvora zbog zataškavanja ubistava i krađa koje se mjere u milijardama. Vi ste najveće izdajice i Bosne, i Sarajeva, i Bošnjaka i svega o šta se očešete. Sve pokradene pare u rukama SDA luzera vrijede koliko i rolne toalet papira. Ne bi to znalo ni štand sa kokicama da vodi.

NiP

071 traze te pobjegao si iz ludnice sigurno kod familije kojovic,niksic i konakovic

/ Najnovije