BiH / Mercator proizvodi su uvijek pravi izbor

17. 10. 2019. u 15:32:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 6

"Želimo da svaki dan, pri svakoj kupovini, naši dragi kupci imaju velik izbor veoma kvalitetnih Mercator proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama. Kontinuirano razvijamo i unapređujemo trgovačku marku Mercator, koju čine proizvodi renomiranih bosanskohercegovačkih ali i regionalnih proizvođača, sa strogo kontrolisanim porijeklom robe.  Zato smo ponudili preko 800 Mercator proizvoda, rađenih sa velikom ljubavlju, iskustvom i znanjem, te ojačali partnerske odnose s dobavljačima koji izrađuju vrhunske proizvode za vas. Želimo zadovoljiti potrebe cijele porodice i sa velikom pažnjom smo se  posvetili razvoju svake kategorije proizvoda", saopćili su iz Mercatora.

„Svakodnevno radimo na razvijanju novih Mercator proizvoda, jer želimo  našim kupcima ponuditi raznolikost ponude izuzetno kvalitetnih proizvoda, po izvanrednim cijenama. U ovoj godini proširili smo asortiman i ponudili preko 100 novih proizvoda, koji su u veoma kratkom periodu prepoznati od strane naših kupaca na što smo izuzetno ponosni. Kako bi na najljepši mogući način upoznali kupce s našim već poznatim  brendovima, ali i novim, pripremili smo kampanju pod nazivom UVIJEK PRAVI IZBOR i priču o Mercator trgovačkoj marki zaokružili TV spotom, koji je najbolje prikazao tko su najlojalniji potrošači naših Mercator proizvoda", izjavila  je Martina Jakešević ispred sektora marketinga i PR-a.

"Mercator ima više linija trgovačke marke, tako da ćete na policama naših marketa pronaći namirnice za svakodnevnu potrošnju pod brendom Mercator, ulje, rižu i tjesteninu, mlijeko proizvedeno kod domaćeg proizvođača MI99, veoma kvalitetnu liniju proizvoda brenda Lumpi koji obuhvata dječije pelene i vlažne maramice, tu je i program  BIO proizvoda Bio zone i Free Zone, linija za njegu tijela Olea, linije za čišćenje doma Dax, Natur i Daisy, ukusne čokolade i keksi Finnese, kao i  noviteti Mercator Garden Good suho voće i povrće sa zavidnom širinom asortimana, tekstil za dom, kućanski aparati Home s modernijom linijom i poboljšanom kvalitetom i dr. U ponudi imamo i veoma kvalitetnu hranu za pse Mercator brenda  Buddy i hranu za mačke brenda Kitty.

Posjetite Mercator prodajna mjesta i sami se uvjerite u pravi izbor i vrhunski kvalitet, uz izuzetno povoljne cijene naših proizvoda", naveli su iz Mercatora.

NEMA KOMENTARA