Mastercard vam vraća novac za plaćanje mobilnim novčanicima

0
Promotivni tekst
Mastercard vam vraća novac za plaćanje mobilnim novčanicima
Foto: Mastercard / Plaćanje mobilnim novčanikom (Ilustracija)

Svakodnevno nešto plaćamo. Bilo da je u pitanju hljeb u pekari u rano jutro, brzinska nabavka u povratku kući ili komad garderobe za neki važan događaj – otvaramo tašnu, vadimo novčanik, iz njega karticu. Ali, neprocjenjiv je osjećaj kad znate da može i praktičnije – mobilnim novčanikom.

Mobilni novčanik, kao aplikacija u kojoj se nalazi vaša digitalizovana platna kartica, je način da plaćate još brže i praktičnije, jer telefone svi već uvijek nosimo sa sobom. Ukoliko ste korisnik Mastercard kartice, tim bolje, jer plaćanjem Mastercard karticom koja je u vašem mobilnom novčaniku možete da ostvarite i povrat novca!

U novembru i decembru nakon svake pete kupovine svojim mobilnim novčanikom kod domaćih trgovaca na bilo koji iznos ostvarujete pravo na povrat novca u iznosu od 5 KM, i do 3 puta u toku trajanja kampanje, odnosno do maksimalnog iznosa od 15 KM.

U Mastercard promotivnoj kampanji u BiH učestvuju sve kreditne i debitne Mastercard kartice fizičkih lica izdatih od strane jedne od sljedećih banaka u Bosni i Hercegovini: UniCredit Bank d.d. Mostar, UniCredit Bank a.d. Banja Luka, Raiffeisen Bank d.d. BiH, NLB Banka d.d. Sarajevo, NLB Banka a.d. Banja Luka.

Kada odmah pređeš na najbolji dio: neprocjenjivo.

Plaćanje mobilnim novčanikom (Ilustracija)
Foto: Mastercard / Plaćanje mobilnim novčanikom (Ilustracija)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije