CentroCard i Mastercard: Čak 25 posto besplatnih vožnji – vozite se i skupljajte bonuse

1
Promotivni tekst
CentroCard i Mastercard: Čak 25 posto besplatnih vožnji – vozite se i skupljajte bonuse
Foto: Centrotrans / CentroCard i Mastercard popusti

Sigurno ste primjetili da se na ulazu u autobusima stvaraju gužve jer putnici u redu čekaju da kupe kartu, čak i vi sami razmišljate imate li sitnih kovanica kada planirate da se vozite javnim gradskim prijevozom.

Međutim, postoji mnogi brži način koji će vam uštediti vrijeme i olakšati kretanje gradom. Naime, svoju putničku kartu možete platiti i svojim mobitelom, veoma jednostavno.

Na svoj mobitel preuzmete mobilnu aplikaciju CentroCard, u aplikaciji sačuvate podatke svoje Mastercard kartice, doplatite svoj račun, i prilikom narednog ulaska u Centrotransov autobus, samo prislonite mobitel uz elektronski čitač karata. I to je to!

Za vjerne putnike Centrotransa i klijente Mastercarda postoji i dodatna pogodnost. Za svaku nadopunu računa na CentroCardu preko Mastercarda u iznosu od 10KM i većem, putnik dobija bonus - uvećanje sredstava na računu za čak 25 posto. Čak 25 posto besplatnih vožnji! Bonusi se dobijaju za nadopune izvršene u periodu od 01.07. do 30.09.2023. godine. Bonusi se dobijaju i za nadopune E-karte koja se izvrši Mastercardom.

CentroCard aplikaciju možete preuzeti sa Google Play ili App Store-a. Mogućnost upotrebe mobitela za plaćanje karte je uobičajena praksa širom svijeta, jer elektronska plaćanja eliminišu čekanja na prodajnim mjestima i smanjuju kontakt s gotovinom.

O pogodnostima koje su Mastercard i CentroCard pripremili za korisnike javnog gradskog prevoza više na mastercard.ba i centrotrans.com.

CentroCard i Mastercard popusti

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Najnovije