Lumpi dječije pelene ocjenjene najboljom ocjenom u istraživanju „Odabrale mame“

0
Promotivni tekst
Lumpi dječije pelene ocjenjene najboljom ocjenom u istraživanju „Odabrale mame“
Foto: Promo / Konzum i Lumpi pelene

Prateći aktuelne trendove istraživanja tržišta iz susjednih zemalja, u Bosni i Hercegovini je započela realizacija dugoročnog projekta „Odabrale mame“, koji pruža mogućnost izuzetno osjetljivoj kategoriji kupaca – mamama da vrednuju i preporuče korištene proizvode i usluge.

Kroz istraživanje zadovoljstva potrošača, mame sada imaju priliku istaći proizvode kojima vjeruju i koji zadovoljavaju najviše kriterije njihovog ocjenjivanja. Birajući samo najbolje za svoje bebe, u kategoriji „Dječije pelene“, visokom ocjenom 4,9 od maksimalnih 5,0 mame su ocijenile Lumpi dječije pelene. Radi se o pelenama trgovačke marke Konzuma i Mercatora, koje su godinama unazad najtraženiji proizvod u kategoriji proizvoda za bebe u Konzum i Mercator prodajnim objektima.

„Veliko mi je zadovoljstvo da su pelene naše trgovačke marke Lumpi dobile najbolju ocjenu od mama koje s toliko ljubavi i pažnje, a uz to uz izuzetno visoke kriterije za bezprijekornu njegu biraju proizvode za svoje bebe. Ponosan sam jer od sada Lumpi dječije pelene nose oznaku „Odabrale mame“ što je potvrda najbolje ocjene u svim kategorijama istraživanja, a to su: zadovoljstvo, kvalitet, vrijednosti za novac i namjera preporuke“, izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma i Mercatora.

Istraživanje „Odabrale mame“ pokazuje prosjek ocjena različitih kriterija, a provedeno je korištenjem CAWI metode. Realizovano je u periodu od 24.06. do 02.07.2022. godine na nacionalnom uzorku od 757 ispitanica različitih dobnih skupina.

“Sretna sam da i mame u BiH, kao najlojalniji kupci i one čijoj preporuci se vjeruje, imaju priliku dati svoju ocjenu proizvodima i uslugama na osnovu zadovoljstva, kvalitete i vrijednosti za uloženi novac. Kategorija “Dječije pelene” ima posebnu vrijednost, jer su mame pri izboru proizvoda za djecu zahtjevan kupac, ali i najiskrenije brend ambasadorice kada su zadovoljne. Stoga, i ukupna ocjena 4,9 za Lumpi dječije pelene ima posebnu vrijednost - odabrale su ih mame i preporučile kao najbolje”, izjavila je Minela Vilić, direktorica agencije MiVi Communications, nositelj licence Odabrale mame za BiH.

Lumpi dječije pelene izdvojile su se u svojoj kategoriji kao proizvod koji ispunjava sva očekivanja za sigurno i sretno odrastanje mališana. Nježna bebina koža ostaje suha tokom dana i noći uz najnoviju SAP tehnologiju (Super Absorbent Polymer), koja osigurava maksimum upijanja i zaštitu od curenja. Anatomski su oblikovane sa širokom elastičnom trakom i bebi osiguravaju slobodan i neometan pokret. Lumpi pruža sveobuhvatnu njegu i zato je prvi odabir za mame, a mama zna šta je najbolje za njenu porodicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije