Konzum Sarajka dočekala kupce u potpuno preuređenom, još ljepšem i modernijem ambijentu

0
Promotivni tekst
Konzum Sarajka dočekala kupce u potpuno preuređenom, još ljepšem i modernijem ambijentu
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Konzum Sarajka

Konzum prodavnica u sarajevskom BBI centru danas je ponovo otvorena za kupce nakon potpunog renoviranja koje je trajalo prethodnih mjeseci.

U novom modernom ambijentu na postojećih više od 1.000m² prodajne površine dodatno je proširen i prilagođen asortiman s posebnim naglaskom na odjele zdrave hrane, mesnice i ribarnice, gastra, delikatese, slastičarne te kozmetike. Svakim danom kupcima će kvalitetnu i brzu uslugu osiguravati 36 zaposlenika, a kako bi se omogućila još brža i jednostavnija usluga plaćanja u skladu sa aktuelnim trendovima uvedene su samouslužne Tik – Tak blagajne za kartično plaćanje te unapređena usluga kartičnog plaćanja na klasičnim blagajnama.

Preuređenje prodavnice prati i novi vizuelni identitet pod nazivom "Konzum Sarajka", nazvan po nekadašnjoj poznatoj Robnoj kući "Sarajka", koja je godinama bila jedan od značajnih simbola Sarajeva, a nalazila se na mjestu današnjeg BBI Centra.

Važni radovi u glavnom gradu BiH: Hoće li Sarajevo dobiti novu prekrasnu oazu?

Važni radovi u glavnom gradu BiH: Hoće li Sarajevo dobiti novu prekrasnu oazu?

"Sjećanje na vrijeme kada je Robna kuća "Sarajka" bila jedno od glavnih odredišta za kupovinu u Sarajevu budi pozitivne i drage emocije kod Sarajlija, te smo željeli da na ovoj lokaciji i dalje imamo poveznicu koja evocira najljepše uspomene kod naših kupaca iz Sarajeva, a ujedno i da kupcima iz drugih bh. gradova i stranim turistima ovo mjesto bude prilika da čuju poneku zanimljivu anegdotu ili činjenicu iz prošlih vremena. Konzum Sarajka se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu i vrlo je značajan objekat u našoj maloprodajnoj mreži, te smo se odlučili za njegovo potpuno renoviranje kako bismo kupcima ponudili još bolji i ljepši ambijent koji će dodatno upotpuniti ugođaj kupovine. Želja nam je da od sada vaš i naš Konzum Sarajka svakim danom odiše karakterom i autentičnošću prave Sarajke... odvažne, moderne, dostojanstvene i snažne." – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

Haris Arnautović
Foto: Dž.K./Radiosarajevo: Haris Arnautović

Program otvorenja Konzuma Sarajka okupio je veliki broj gostiju, poslovnih partnera, dobavljača i kupaca. Za prve kupce su pripremljeni vrijedni pokloni, a svaka 50. kupovina bila je besplatna.

Intenzivan plan otvorenja novih prodajnih objekata i preuređenja postojećih Konzum nastavlja realizovati i dalje. S tim u vezi, pozivaju se svi zainteresovani koji posjeduju poslovni prostor za iznajmljivanje minimalne površine 150m² na području Hercegovine, srednje Bosne, sarajevskog i tuzlanskog kantona da svoju ponudu pošalju na mail adresu razvoj@konzum.co.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije