Kupite 'Savršene čarape' i podržite osobe s Down sindromom

0
Promotivni tekst
Kupite 'Savršene čarape' i podržite osobe s Down sindromom
Foto: Amko komerc / Kupovinom 'Savršenih čarapa' podržite osobe s Down sindromom

Ukoliko i vi želite dati podršku osobam s Down sindromom, onda su "Savršene čarape" pravi izbor, iste možete pronaći u marketima Amko komerca.

Amko komerc nastavlja sa kampanjom "Podijeli ljubav", koja ima za cilj razbijanje predrasuda, podizanje svijesti o potrebam različitih kategorija našeg društva i prije svega humanitarnu komponentu kojom će pomoći rad različitih udruženja i ustanova. U susret obilježavanju dana osoba sa Down sindromom, kampanju su usmjerili upravo na podizanje svijesti o Downovom sindromu.

Svjetski dan osoba s Downovim sindromom obilježava se svake godine 21. marta, a svi im simbolično možemo dati podršku noseći tog dana rasparene, šarene čarape. Njihova rasparenost simbolizira različitost i jedinstvenost.

Kupovinom 'Savršenih čarapa' podržite osobe s Down sindromom
Foto: Amko komerc: Kupovinom 'Savršenih čarapa' podržite osobe s Down sindromom

Od 18. marta u Amko marketima potražite vaše "Savršene čarape" i dajte svoj doprinos unapređenju uvažavanja različitosti u društvu. Kupovinom ovih "Savršenih čarapa" u vašem najbližem marketu Amko, svoj novac donirate za podršku rada Udruženja "Budi mi drug" Ilijaš.

"Pozivamo vas da svi zajedno, na ovaj simboličan, ali i na sve druge načine, doprinesemo razbijanju predrasuda i podizanju svijesti o potrebama osoba s Down sindromom. "Koga briga", "Tvoja briga", "Savršeni na drugačiji način", "Različiti", "Šta je zaista važno" – poruke su naših "Savršenih čarapa". Podijelimo ljubav zajedno, obucite šarene čarape kako bi simbolizirali različitosti, koje su baš kao i čarape, prepune šarenila i boja. U izradu ovih čarapa utkano je mnogo emocija, pažnje i želje da svijetu pošaljemo snažne poruke. Stoga, ako već niste, obujte različite čarape i postanite dio #podijeliljubav kampanje koja osobama s Downovim sindromom pokazuje da nisu sami", kazala je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije