Domaći lanac trgovina Amko komerc proslavio 28. rođendan

0
Promotivni tekst
Domaći lanac trgovina Amko komerc proslavio 28. rođendan
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Amko - komerc, proslava 28. rođendana

Ove godine Amko komerc obilježava 28 godina poslovanja. Godišnjica kompanije zapravo je proslava uspjeha. Ona je dokaz otpornosti kompanije, njezine sposobnosti da se prilagođava i mijenja s vremenom, ali  ostane vjerna svojim temeljnim uvjerenjima.

"Još jedna uspješna godina je iza nas, zbog čega želimo da se zahvalimo prije svega našim zaposlenicima, kupcima i poslovnim partnerima. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo u ovom periodu povećali broj kupaca, proširili prodajnu mrežu prodavnica i osigurali dodatna zapošljavanja. Iza nas je mnogo godina truda, rada, izazova, uspona i padova. Kroz sve ove godine rada  i borbe  uspjeli smo zahvaljujući našim ljudima.

Zajedno sa našim kupcima svih ovih godina proživljeli smo mnogo lijepih trenutaka. Vrijeme nam je proletilo. Bili smo vaš prijatelj, komšija u svim važnim trenucima.

Amko - komerc, proslava 28. rođendana
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba: Minela Durmo

Hvala svim našim kupcima koji su tokom prethodnih 28 godina odrastali sa nama, što su sve svoje lijepe, ali i one manje lijepe trenutke prolazili sa nama, jer sve ove godine smo ostali zajedno", istakla je Minela Durmo direktorica marketinga Amko komerca.

Povodom 28-e godišnjice rada i postojanja, kompanija Amko komerc upriličila je proslava u hipermarketu Amko Mojmilo. Proslavi ovog bitnog jubileja, prisustvovalo je više stotina građana, kupaca Amko komerca i zaposlenici kompanije.

Amko - komerc, proslava 28. rođendana
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba: Amko - komerc, proslava 28. rođendana

Za odličnu zabavu i atmosferu zadužen je muzički Duo Domine. Prisutni kupci su uživali uz poznate hitove domaće muzičke scene, a sve je prošlo onako kako smo i navikli od Amko komerca – savršeno.

Svi kupci uživali su u odličnim delicijama, posebnim rođendanskim cijenama, nagradnoj tomboli i poklonima. U prizemlju objekta upriličena je specijalna rođendanska zabava za najmlađe uz druženje sa animatorima.

Amko - komerc, proslava 28. rođendana
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba: Amko - komerc, proslava 28. rođendana

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije