Kompanija Bingo širi poslovnu mrežu u Sarajevu: Preuzeli vlasništvo nad velikim tržnim centrom

2
A. S.
Kompanija Bingo širi poslovnu mrežu u Sarajevu: Preuzeli vlasništvo nad velikim tržnim centrom
Foto: Bingo / Bingo / Ilustracija

Kompanija Bingo je preuzela vlasništvo nad ilidžanskim tržnim centrom Grand Centar, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba iz ove kompanije.
 
Kako su najavili iz ove kompanije za naš portal, Bingo će u narednom periodu dodatno investirati u ovaj centar, sve sa ciljem boljeg sadržaja za građane i turiste.

TPC Grand Centar je svečano otvoren 16. aprila 2009. godine, ukupne površine 24.000 kvadratnih metara koji je po svom izgledu i funkcionalnosti podsjeća na Shoping Mall.

"Općina Ilidža je u prošlosti pokušavala riješiti istu lokaciju u više navrata, međutim, sada kad imamo Grand Centar, stvorili smo i solidnu osnovu za 250 novih radnih mjesta, što posebno u ovo vrijeme predstavlja značajan doprinos", istakao je tada Vahid Tanović, predstavnik investitora za Grand Centar.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Grand Centar ima jako povoljan položaj sa aspekta prilaza i komunikacija, nalazi se u neposrednoj blizini polazne tramvajske stanice, odnosno centra Ilidže, s obzirom na blizinu Općine, Doma zdravlja, Sportsko- rekreacionih sadržaja i Termalne rivijere.

Tadašnja ukupna vrijednost investicije iznosi 40 miliona maraka i ista je realizirana u tijesnoj saradnji ostvarenoj među učesnicima Argentaria, Konkrit, EGW i Ans Drive.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije