Više od 30 poznatih ličnosti praviće društvo Enisu u toku njegovog Bingo izazova

3
Radiosarajevo.ba
Više od 30 poznatih ličnosti praviće društvo Enisu u toku njegovog Bingo izazova
Foto: Bingo / Enis Bešlagić

"Od sutra, bit ću domaćin sedam dana svim posjetiocima i kupcima Bingo City Centra u Sarajevu. Nisam nikad radio u supermarketu, ali jesam često u kupovini, pa znam kakva je procedura, sigurno ću se dobro snaći, možda me puste da radim i na kasi." – rekao nam je Enis dok su u toku posljednje pripreme za njegovo useljenje u BCC.

Glumac koji živi u Sarajevu, već dugo nije radio u BiH, i kako kaže ljudi se često iznenade kad ga vide u kupovini ili restoranu bilo gdje u BiH.

"Radujem se što su me zvali, ovo je zaista ekstreman izazov, pošto ja nisam javna osoba koja se krije iza zidova, uvijek sam pristupačan i evo sad svi znaju gdje me mogu naći narednih sedam dana." – dodaje Enis.

Kupci i posjetioci Bingo City Centra imat će priliku učestvovati u brojnim zabavnim igricama, osvojiti brojne poklone koje su im Enis i Bingo kao dobri domaćini pripremili, ali i da sretnu brojne poznate ličnosti iz regije.

Sigurni smo da će, pored poklona, druženje sa Enisom i njegovim gostima privući mnogo pažnje, a podsjećamo da u BCC naredih sedam dana možete očekivati Jusufa Nurkića, Damira Džumhura, Halida Bešlića, Hanku Paldum, Tarika Filipovića, Andriju Miloševića, Raziju Mujanović, Borisa Režaka i još mnoge javne ličnosti.

Iako postoji veliki interes u ostalim gradovima BiH, Enis će za sada živjeti samo u BCC Sarajevo, ali sigurno će zajedno sa Bingom pripremiti nešto interesantno i u ostalim gradovima BiH.

Preostaje nam da pratimo kako će izgledati Enisovi dani provedeni u velikom izazovu "U Bingu sam 24/7", i to na svim Bingo društvenim mrežama, kao i Enisovim Instagram i Facebook profilima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Najnovije