EON sada preporučuje omiljeni sadržaj svakom članu porodice!

Promotivni tekst
EON sada preporučuje omiljeni sadržaj svakom članu porodice!
Foto: Telemach / EON

Unaprijeđena verzija Telemach-ove EON platforme potpuno će promijeniti doživljaj gledanja televizije svakom korisniku lično, a poseban prostor namijenjen je najmlađima u EON Kids-u. EON vam sada preporučuje ono što vas interesuje i što volite da gledate.

Sada svako može da otvori svoj profil i svaki put kada birate određeni sadržaj, EON uči vaše navike i na osnovu onoga što ste do sada gledali, preporučuje vam ono što je najbliže vašem interesovanju. Sadržaj koji je emitovan u posljednjih sedam dana nalazi se u sekciji „Propušteno za tebe“, preporuke iz Video kluba u „Naslovi za tebe“, a uskoro se očekuje i sekcija „Sada za tebe“ na kojoj će biti preporuka sadržaja koji možete da gledate u realnom vremenu na TV-u.

Svaki član porodice može da ima svoj profil u EON-u koji je dostupan na svim uređajima, bez dodatne naplate. U podešavanjima profila možete da izaberete tamnu ili svijetlu pozadinu na ekranu vašeg uređaja (Dark ili Light mode).

Novi prostor za najmlađe u EON-u

Telemach-ova platforma EON jedina je TV platforma kod nas na kojoj djeca, u okviru svog EON Kids profila, imaju mogućnost da istražuju i gledaju sve što žele potpuno bezbjedno, jer sadrži isključivo sadržaje primjerene njihovim godinama. Nešto što će djeci gledanje televizije učiniti još zabavnijim je i posebno dizajniran daljinski upravljač koji stiže tokom ljeta. I djeca kao i odrasli mogu da koriste svoj EON Kids profil na svim uređajima.

U Video klubu djeci su dostupni neki od najpopularnijih crtanih filmova poput Djeca s oblaka u okviru Hopstera, Patrolnih šapa u katalogu Nick +, Mačak Tom i prijatelji na Minimaxu, a uskoro i Disney katalog, kao i mnogi drugi sadržaji na dječijim TV kanalima i u okviru Video kluba.

Korisnici EON-a nove funkcije dobijaju bez dodatne naplate. Svi novi korisnici koji odaberu neki od EON paketa koji u sebi sadrži usluge televizije, interneta i telefonije mogu da iskoriste promotivnu cijenu paketa – prvih 6 mjeseci po 1 KM i dobijaju nove personalizovane funkcije EON-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije