Još jedna uspješna godina iza kompanije Telemach

Sponzorisani tekst
Još jedna uspješna godina iza kompanije Telemach
Foto: Telemach / Ilustracija

Kompanija Telemach dodatno je ubrzala najbrži internet u Bosni i Hercegovini. Prateći svjetske trendove i najzahtjevnijim korisnicima – gamerima, Telemach nudi brzine interneta koje su nedostižne drugima.

Puštanjem u emitovanje novog kanala Nova Sport u HD rezoluciji Telemach još jednom potvrđuje da ima i najbolju ponudu sportskih televizijskih kanala u Bosni i Hercegovini.

Pretplatnicima Telemachovih EON paketa omogućava se praćenje više od 250 kanala od kojih je čak 75 u HD rezoluciji, uključujući i TV kanale sa najpopularnijim programima – Sport Klub (Premier league, Primera, Euroleague, NFL, Formula 1...), Nova S (Ubice moga oca, Žigosani u reketu, Senke nad Balkanom, Veče sa Ivanom Ivanovićem, Među nama, Ujka novi horizonti,), Nova BH ( Dnevnik, Nova IN, LZN, Konak kod Hilmije, Liga prvaka, utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine) N1 ( News program).

Istovremeno, mališani tokom cijele godine, imaju priliku uživati u  Pikaboo najkvalitetnijem kanalu za djecu u HD rezoluciji.

Iza kompanije Telemach je još jedna uspješna godina. Video klub Telemacha obogaćen je sa više od 16.000 popularnih naslova. EON Smart Box proglašen je  najboljim set-top boxom na svijetu, a EON platforma  najbrže je rastuća TV platforma u Bosni i Hercegovini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije