Bingo donira 40.000 KM za SOS Dječija sela BiH

Radiosarajevo.ba
Bingo donira 40.000 KM za SOS Dječija sela BiH
Kompanija Bingo Tuzla će potpisivanjem donatorskog ugovora sa SOS Dječijim selima BiH donirati ček od 40.000 KM kao podršku u odrastanju djeci bez roditeljskog staranja.

Svečano potpisivanje ugovora između kompanije Bingo Tuzla i SOS Dječijih sela BiH, bit će upriličeno u petak, 27. aprila 2018. godine s početkom u 11 sati u SOS Resursnom centru Hermann Gmeiner, u ulici Semira Frašte bb (zgrada preko puta Sportske dvorane Ramiz Salčin).

Donacijom u vrijednosti 40.000 KM, Bingo osigurava sredstva za godišnje troškove SOS porodice mame Amire, a pored toga školski pribor, knjige i vannastavne aktivnosti za još 30 djece tokom godinu dana.

Ugovor će potpisati Edin Ibrahimović, izvršni direktor za biznis operacije kompanije Bingo Tuzla i Amir Omanović, nacionalni direktor SOS Dječijih sela BiH.

Ibrahimović će održati i motivacijski govor za mlade koji se pripremaju za tržište rada u okviru SOS Programa za mlade – YES Centra. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije