Big Bang otvorio svoju prvu trgovinu u Bosni i Hercegovini

0
Promotivni tekst
Big Bang otvorio svoju prvu trgovinu u Bosni i Hercegovini
Foto: Big Bang / Otvorenje prve Big Bang trgovine u Sarajevu

Big Bang je danas otvorio svoju prvu trgovinu u Sarajevu, koja je već dočekala prve kupce, koji su iskoristili posebne promotivne ponude najpopularnijih brendova iz svijeta tehnologije i potrošačke elektronike.

U međuvremenu prvi kupci s web stranice bigbang.ba već su primili svoje narudžbe.

Otvorenje prve Big Bang trgovine u Sarajevu
Foto: Big Bang / Otvorenje prve Big Bang trgovine u Sarajevu

"Cilj nam je bio otvoriti jednu od najmodernijih trgovina potrošačke elektronike u Sarajevu, koja će kupcima pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Vjerujem, da smo o tome uspjeli, a naše ambicije su još veće," na otvorenju Big Bang Sarajevo rekla je članica uprave grupe Big Bang Anja Cipot Pustatičnik. "Današnje otvorenje trgovine u Sarajevu je naš prvi korak u širenju poslovanja u Bosni i Hercegovini. Vrlo sam zadovoljna podrškom naših dobavljača, s kojima surađujemo u svim zemljama u kojima smo prisutni. Svakako ćemo učiniti sve, kako bi kupci u Big Bang Sarajevo i na web stranici dobili najbolje moguće iskustvo," naglasila je Anja Cipot Pustatičnik.

Otvorenje prve Big Bang trgovine u Sarajevu
Foto: Big Bang / Otvorenje prve Big Bang trgovine u Sarajevu

"Nakon mjeseci planiranja i koordinacije, Big Bang Sarajevo je danas konačno otvorio svoja vrata. Sretni smo, što imamo najljepšu trgovinu s potrošačkom elektronikom u Bosni i Hercegovini i vjerujem, da će svatko moći na jednom mjestu naći sve najpopularnije svjetske brandove. Naši zaposlenici će moći da pomognu kupcima savjetima i vrhunskim uslugama na svakom koraku, a dostave ćemo s našim partnerima vršiti u sve krajeve BiH," istakao je Elvis Neradin, voditelj maloprodaje Big Bang Sarajevo.

Nova trgovina Big Bang Sarajevo nalazi se na adresi Rustempašina 12, Ilidža, a radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sati.

Otvorenje prve Big Bang trgovine u Sarajevu
Foto: Big Bang / Otvorenje prve Big Bang trgovine u Sarajevu

Zajedno s otvorenjem prve trgovine u BiH, Big Bang je pripremio i niz promotivnih ponuda za kupce na igre i opremu za gaming, računare, televizore, velike i male kućanske aparate, mobilne telefone i proizvode za ličnu njegu, a kupci u web trgovini bigbang.ba i fizičkoj trgovini mogu koristiti i mogućnost kupovine do 24 rata i besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 49 KM.

Počeci Big Bang sežu u 1991. godinu, dok je brend nastao dvije godine kasnije, kada je bila otvorena prva trgovina u Ljubljani.

Sa preuzimanjem uspješne trgovačke kompanije Sancta Domenica 2022. godine, Big Bang proširio je svoje poslovanje i započeo konsolidaciju industrije u regiji. Kompanije u grupi Big Bang u 2022. godini otkupno su ostvarile uskoro 500 miliona KM prihoda i zapošljavale su više od 530 ljudi u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Grupa Big Bang ima 27 vrhunskih trgovina potrošačke elektronike u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Na web stranicama www.bigbang.si, www.sancta-domenica.hr i www.bigbang.ba trenutno je kupcima dostupno više od 200.000 različitih artikala iz velikog broja kategorija.

Stalnom modernizacijom fizičkih trgovina i webshopa, sveobuhvatnom digitalizacijom poslovanja i super kvalitetnim uslugama za svoje kupce, grupa Big Bang danas se pozicionira kao regionalni lider u trgovini potrošačke elektronike sa ambicijom daljnjeg širenja ponude u nove kategorije, primarno kroz koncept Marketplacea koji omogućuje i drugim trgovcima da sudjeluju sa svojom ponudom na istoj web platformi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije