Big Bang otvara svoju prvu trgovinu u Bosni i Hercegovini

0
Promotivni tekst
Big Bang otvara svoju prvu trgovinu u Bosni i Hercegovini
Foto: Big Bang / Big Bang otvara trgovine u BiH

Big Bang nastavlja regionalno ekspanziju i u Sarajevu otvara jednu od svojih najmodernijih trgovina, a istovremeno i prvu u Bosni i Hercegovini.

Zvanično otvaranje trgovine, koja će se prostirati na ukupno 900 m2 i dizajnirana je po najsavremenijim smjernicama, bit će upriličeno u srijedu, 25. oktobra. Big Bang Sarajevo će na jednom mjestu okupiti najpopularnije brendove iz svijeta tehnologije i potrošačke elektronike, a kupci već danas mogu pogledati cjelokupnu ponudu na web stranici bigbang.ba.

Big Bang otvara trgovine u BiH

"Nakon prošlogodišnjeg preuzimanja hrvatske Sancta Domenice, širenje poslovanja u Bosnu i Hercegovinu logičan je sljedeći korak u našoj strategiji. Kako želimo biti dostupni što širem krugu kupaca, svoju prvu poslovnicu u BiH smjestili smo uz jednu od glavnih saobraćajnica u Ilidži. Naš cilj je, da Big Bang Sarajevo postane najprodavanije mjesto za zabavnu i potrošačku elektroniku u BiH, slično kao što nam je uspjelo sa Big Bang Mega u Ljubljani. Naši planovi u BiH su veoma ambiciozni, jer želimo postati vodeći višekanalni trgovac sa potrošačkom elektronikom u regiji, a samo u BiH želimo već u narednoj godini ostvariti blizu 20 miliona KM prihoda," rekao je Uroš Mesojedec, glavni izvršni direktor Big Bang.

Big Bang otvara trgovine u BiH
Foto: Big Bang / Big Bang otvara trgovine u BiH

Nova trgovina Big Bang Sarajevo nalazit će se na adresi Rustempašina 12, Ilidža, a radno vrijeme trgovine će biti od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sati. Zajedno sa otvaranjem prve trgovine u BiH, Big Bang pripremio je i niz promotivnih ponuda za kupce na igre i opremu za gaming, računare, televizore, velike i male kućne aparate, mobilne telefone i proizvode za ličnu njegu. Popusti na odabrani asortiman dostići će čak 30 posto.

Big Bang otvara trgovine u BiH
Foto: Big Bang / Big Bang otvara trgovine u BiH

Paralelno sa razvojem prodajne mreže u BiH, Big Bang planira i nadogradnju web trgovine bigbang.ba, koja omogućava kupovinu na do 24 rate, a kupcima je dostupna i besplatna dostava za sve narudžbe iznad 49KM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije