BH Telecom podržava početak školske godine za djecu

0
Promotivni tekst
BH Telecom podržava početak školske godine za djecu
BH Telecom / BH Telecom podržava početak školske godine za djecu

Dolazak nove školske godine predstavlja poseban trenutak za članove kolektiva BH Telecoma, a iz kompanije žele biti uz njih u ovoj uzbudljivoj fazi života.

"Svjesni smo da svaki novi početak nosi sa sobom brojne izazove i prilagodbe. Kao poslodavac koji cijeni ravnotežu između poslovnog i privatnog života, BH Telecom pruža podršku svojim radnicima kroz pravo na plaćeno odsustvo – Porodični dan. Ova inicijativa omogućava članovima našeg kolektiva da se u potpunosti posvete svojoj porodici u ključnim momentima, što doprinosi ne samo sreći i uspjehu njihovih najmlađih, već i pozitivnom radnom okruženju.

Da bismo dodatno obradovali naše prvačiće, Uprava BH Telecoma je odlučila djeci naših radnika koji polaze u prvi razred osnovne škole dodijeliti poklon bon u iznosu od 100 KM. Ova gesta simbolizira našu posvećenost i zahvalnost prema onima koji svaki dan svojim radom doprinose uspjehu naše kompanije.

Kroz ovakve aktivnosti, BH Telecom ne samo da osnažuje svoju poziciju poslodavca, već i pokazuje koliko cijenimo i podržavamo članove kolektiva u važnim trenucima njihovog života", poručuju iz BH Telecoma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije