BBI banka i Mastercard nagrađuju 2021: Karticom plati ili prisloni, ekstra su pokloni!

0
Promotivni tekst
BBI banka i Mastercard nagrađuju 2021: Karticom plati ili prisloni, ekstra su pokloni!
Foto: BBI / Velika nagradna igra

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard od 1. jula kreće sa velikom nagradnom igrom "BBI banka & Mastercard nagrađuju 2021“ za sve korisnike BBI Mastercard® kartica i za tu priliku su spremili više od 40 vrijednih nagrada. Glavna nagrada je putnički automobil „Hyundai i10“. Osim toga u nagradnom fondu su: tri nagrade - vaučer od 1.500 KM za opremanje stanja bijelom tehnikom i kućanskim aparatima, pet laptopa HP Notebook 15-DW, tri električna romobila, šest mobitela Samsung A51 i 30 poklon bonova BBI Centra u vrijednosti od 100 KM.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. jula do 30 septembra 2021. godine, mogu uzeti svi korisnici debitnih BBI Mastercard® kartica koji u toku trajanja Nagradne igre u toku jednog mjeseca (od 01. do 30/31. u mjesecu) izvrše plaćanje BBI Mastercard® karticom u minimalnom iznosu od 30,00 KM po transakciji, na prodajnim mjestima u BiH i/ili inozemstvu i ostvare mjesečni zbir transakcija u ukupnom iznosu od minimalno 150,00 KM.

BBI banka cijeni lojalnost svojih klijenata, tako da smo ovoga ljeta odlučili nagraditi sve naše korisnike BBI Mastercard® kartica vrijednim nagradama“, kazao je Dino Selimović, direktor Marketinga i komunikacija Bosna Bank International, uz napomenu da pravo učešća u nagradnoj igri imaju i svi novi korisnici koji izvade i aktiviraju svoju BBI Mastercard® karticu i ostvare uslove učešća u nagradnoj igri.

Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koje će biti upriličeno svakog drugog četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec. Dobitnici mjesečnih nagrada učestvuju i u izvlačenju jedne od glavnih nagrada, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jedne od tri glavne nagrade. Izvlačenje glavnih nagrada bit će upriličeno 14. oktobra 2021. godine.

Sve informacije potražite u pravilima nagradne igre na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije