Amko komerc: Godina investicija i novih radnih mjesta

2
Promotivni tekst
Amko komerc:  Godina investicija i novih radnih mjesta
Foto: Amko komerc / Otvorenje novih Amko komerc trgovina

Za Amko komerc protekla godina bila je vrlo uspješna. To se u prvom redu ogleda u novim investicijama i povećanju broja maloprodajnih objekata, a tim i povećanjem broja zaposlenih.

Domaći trgovački lanac Amko komerc jučer je, 26. decembra 2022. godine, u prisustvu brojnih kupaca i posjetilaca otvorio dvije nove trgovine u naselju Tarčin. Amko komerc je svojim sugrađanima otvorio vrata za dobru kupovinu, a domaćim proizvođačima pružio priliku da plasiraju svoje proizvode na police ovog domaćeg lanca trgovina. Za sve kupce pripremili su posebnu akcijsku ponudu, poklone, brojne promocije i degustacije, roštiljadu i tortu dobrodošlice. Novi supermarketi kupcima nude mogućnost da na jednom mjestu obave ugodnu kupovinu.

"Nastavljamo sa strategijom lokalnog širenja koja u fokusu ima kupce, brigu o zaposlenima, održivom razvoju i zajednici u kojoj poslujemo. Otvaranjem novih poslovnica priliku za zaposlenje dobilo je više nezaposlenih osoba sa područja Tarčina. Drago mi je što mogu da najavim da ćemo u narednm periodu otvarati nove poslovnice, te time doprinjeti zaposlenju novih radnika. Otvaranjem novih trgovina završavamo našu poslovnu godinu sa preko osamdeset maloprodajnih objekata", istakla je Minela Durmo, direktorica marketinga Amko komerca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije