Amko komerc u Novu godinu ulazi s novim ambijentom urbane kupovine

3
Promotivni tekst
Amko komerc u Novu godinu ulazi s novim ambijentom urbane kupovine
Foto: Amko komerc / Pnovno otvaranje Amko poslovnice u ul. Maršala Tita

Amko komerc trgovina u ulici Maršala Tita, danas je osvanula s novim i modernim ambijentom urbane kupovine. Sve posjetioce očekuje odlična ponuda proizvoda, atraktivne cijene i potpuno novi ugođaj kupovine.

Amko komerc trgovina u centru Sarajeva, u ulici Maršala Tita, u Novu godinu ulazi s novim ambijentom moderne kupovine. Trgovina je potpuno preuređena, a kupcima pruža jedinstven ugođaj urbane kupovine u centru Sarajeva.

"Kako bi odgovorili na potrebe kupaca, nastavljamo sa značajnim ulaganjima u renoviranje maloprodajnih objekata. Uz bogatu ponudu proizvoda, kupcima nastojimo ponuditi i jedinstven ugođaj kupovine uz mnoštvo pogodnosti. Naša je želja pružiti kupcima drugačije shopping iskustvo i jedinstven doživljaj kupovine. Često volimo reći, da u Amko trgovinama ne nudimo samo proizvode, već kompletan ugođaj kupovine", kazala je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerca.

U Amko komerc marketima ste uvijek na domaćem terenu

U Amko komerc marketima ste uvijek na domaćem terenu

Iz Amko komerca poručuju da su mislili i na najmlađe i već tradicionalno kao i prethodnih godina organizuju druženje sa Djeda Mrazom. U hipermarketu Amko na Mojmilu Djed Mraz vas očekuje 23. decembra, na Stupu u marketu Bulevar druženje zakazuju za subotu 24. decembar, a u ponedjeljak 26. decembra Djed Mraz vas očekuje u Amko marketu na Ilidži. Pretvorite prazničnu kupovinu u užitak, u svim Amko komerc trgovinama očekuje vas specijalna praznična ponuda i popusti za sve kupce.

Neka vaš dom ispuni miris praznika i dobrih želja. Sretne praznike želi vam Amko komerc.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije