Prilika / Uzmite 50 eura i trgujte dionicama Facebooka i Microsofta

01. 06. 2016. u 10:07:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Iskoristite priliku i uzmite besplatnih 50 eura za trgovanje na svjetskoj berzi i zaradite na cijeni dionica Facebooka i Microsofta.

Od početka godine do danas, dionice Facebooka porasle su nevjerovatnih 30 posto, dok su dionice Microsofta samo u posljednjih mjesec dana porasle oko 3 posto.

Besplatnih 50 eura za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Microsoft i Facebook su objavili da će zajedničkim snagama kao partneri postaviti podvodni internet kabl  ispod Atlantskog okeana od Sjeverne Virdžinije do Bilbaoa u Španiji a potom i do mrežnih čvorišta u Evropi i Africi.

MAREA kabl 6,600 km dugačak imat će najveći kapacitet od svih kablova koji su do sada bili postavljani ispod Atlantika - osam parova vlakana i inicijalno projektiran kapacitet od 160 Tbps.

Osnovni cilj je lakše prenošenje informacija širom svijeta. Novi MAREA kabl će pomoći da se zadovolje potrebe korisnika kada je u pitanju veća brzina protoka informacija, pouzdane veze za cloud i online usluge.

Prema riječima obje kompanije ovo partnerstvo bi trebalo ubrzati razvoj sljedeće generacije internet infrastrukture.

Danas obje kompanije održavaju velike cloud-computing operacije. Facebook ima preko 1.65 milijardi korisnika, dok Microsoft upravlja snažnim paketima online usluga kao što su Azure, Bing, Xbox Live, i Office 365.

FXLider ima saradnju s Fortrade Limited – kompanijom koju je autorizirala i regulirala u Ujedinjenom Kraljevstvu FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leverage i nose visok nivo rizika za vaš kapital jer cijene mogu brzo postići nepovoljne za vas. Gubici mogu da premaše vaše depozite i od vas bi se moglo zahtijevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kojeg finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sljedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na vlastiti rizik.  

 

NEMA KOMENTARA