Neka vam proradi mašta, krediti za sve i svašta

Promotivni tekst
Neka vam proradi mašta, krediti za sve i svašta
Raiffeisen banka je, u sklopu aktuelne kampanje pod nazivom „Neka vam proradi mašta, krediti za sve i svašta“ pripremila posebnu ponudu novčanih kredita uz povoljnu kamatnu stopu od 5,55 posto (EKS 6,76 posto).

Rata kredita ostaje na istom nivou za cijeli period otplate kredita s obzirom na to da je kamatna stopa fiksna.

Maksimalni iznos kredita u okviru ove ponude je do 50.000 KM, a klijenti koji se odluče za istu ostvaruju dodatnu pogodnost u vidu povrata zadnje rate kredita.

Dodatno, klijenti koji apliciraju za kredit s ciljem refinansiranja postojećih zaduženja, ne plaćaju naknadu za obradu kredita.

Zainteresirani za novčane kredite mogu aplicirati i online, putem web-stranice Banke, uz 50 posto nižu naknadu za obradu kredita, a poslovnicu posjetiti samo jednom, i to prilikom preuzimanja novčanih sredstava.

Akcijska ponuda vrijedi do 31. oktobra 2016. godine, a sve dodatne informacije klijenti mogu dobiti u najbližoj poslovnici Raiffeisen banke, te na web-stranici Kredit za sve i svašta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije