Mobilno bankarstvo UniCredit Bank štedi vrijeme i novac

Promotivni tekst
Mobilno bankarstvo UniCredit Bank štedi vrijeme i novac
/ Mobilno bankarstvo UniCredit Bank
U vremenu ubrzanog načina života i kroničnog nedostatka vremena UniCredit Bank nudi svojim klijentima idealno rješenje - aplikaciju mobilnog bankarstva (m-ba).

Prednosti korištenja mobilnog bankarstva su brojne.

Prije svega štedi vrijeme, jer omogućava poslovanje s bankom u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta u zemlji i inostranstvu, a jedini preduvjet za to je mobitel s pristupom internetu. Pored uštede vremena, mobilno bankarstvo je izuzetno praktično, jer ne moramo čekati u redovima na šalteru i potpuno smo neovisni o radnom vremenu poslovnica. Najveća prednost mobilnog bankarstva UniCredit Bank (m-ba) je ekonomičnost, jer su naknade za plaćanje i do 80% jeftinije u odnosu na šalter poslovnica.

Putem m-ba usluge UniCredit Bank, klijenti mogu jednostavno, brzo i sigurno vršiti:

- pregled stanja i prometa po računima i karticama

- plaćati režije i druge račune, uz 80% jeftinije naknade u odnosu na šalter poslovnice

- konverzije sredstava po nižim naknadama

- ugovaranje i plaćanje e-uplatnica (ispunjen nalog za plaćanje režijskih troškova poput grijanja, električne energije i sl.). 

Korištenje mobilne aplikacije UniCredit Bank (m-ba) je potpuno sigurno, jer je tajnost i nepovredivost korisnikovih računa osigurana vrhunskom enkripcijom:

- primjenom softverskog tokena koji je integriran u samu aplikaciju;

- savremenom enkripcijskom zaštitom koja se koristi prilikom razmjene podataka,

- automatskim gašenjem aplikacije usljed neaktivnosti, čak i kada klijent to zaboravi

- zaključavanjem aplikacije nakon tri uzastopna unosa pogrešnog PIN-a.

M-ba usluga UniCredit Bank je besplatna za korisnike JES! Paket računa*, a od 15.11. do 15.12.2016. UniCredit Bank će organizovati nagradnu igru Navijaj za m-ba, u okviru koje će klijenti moći osvojiti vrijedne nagrade poput ulaznica i putovanja na utakmicu UEFA Champions League, i UEFA Champions League lopti.

Više informacija moguće je dobiti u poslovnicama UniCredit Bank, putem besplatnog info telefona 080 081 051, info adrese: info@unicreditgroup.ba, ili web stranice www.unicredit.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije