15. Business cafe - vjetar u leđa mladim i odvažnim poduzetnicima

Radiosarajevo.ba
15. Business cafe  - vjetar u leđa mladim i odvažnim poduzetnicima
Agencija Global Market Solutions najavljuje 15. Business cafe koji će se održati u Atrium sali hotela Europe 30. novembra s početkom u 18.00 sati.

Govornici 15. Business cafea su Mevludin Čeliković, direktor kompanije Imel d.o.o., Lukavac, i mlada poduzetnica Gloria Galić, vlasnica i osnivačica brenda prirodne kozmetike Gloria.

Prepoznavši nepresušni potencijal IT industrije u našoj zemlji, a sve u cilju motivacije mladih generacija, i ovaj put na Business cafeu vrlo interesantnu priču iz ovog sektora ispričat će Mevludin Čeliković.

Imel d.o.o. Lukavac je IT kompanija koja je prisutna na tržištu preko 20 godina. Kompanija Imel bavi se projektovanjem poslovnih informacionih sistema, proizvodnjom i implementacijom softvera, poslovnim konsaltingom, prometom IT opreme, operativnim sistemima. Usluge ove kompanije koriste najuglednije domaće i svjetske firme.

Svoje iskustvo, motivaciju i inspiraciju za pokretanje biznisa podijelit će i mlada poduzetnica Gloria Galić iz Mostara. Brend Gloria osnovan je prije dvije godine i već sad ima oko 40 proizvoda u prodaji. Proizvodi su jedinstveni i trenutno dostupni samo na tržištu Bosne i Hercegovine. Da se kvalitet, rad i trud uvijek isplati potvrđuje i najava da će se proizvodi Gloria uskoro  naći na tržištu Europske unije.

Svi oni koji su u nedoumici  da li da se u 2017. godini  otisnu u poduzetničke vode i oni koji su zainteresirani da popiju kafu u pozitivnom okruženju mogu se prijaviti putem emaila info@gms.ba. Ulaz na event je besplatan, a broj mjesta ograničen.  
business_cafe_15.png - 15. Business cafe  - vjetar u leđa mladim i odvažnim poduzetnicima

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije