MMF protiv smanjenja poreza u Bosni i Hercegovini

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Bas su se zabrinuli, ali samo za uredno vraćanje dugova i za mogućnost da nas još zaduže. Imamo resurse kad više ne bude para za otplatu dugova. Vodu, npr...Ako ih bude imao ko vraćati, pametni odavno odlaze, a očajni će uskoro, čim više ne budu imali ni šta jesti ni čemu se nadati. MMF je grobar u rukavicama, kojeg najviše vole korumpirane vlasti. A, BiH ima takve. Kod nas se dobar ministar finansija kad uzme novi kedit, po mogućnosti MMF-a, pod nazovi povoljnim uslovima, a dobar premijer kad taj kredit odgovarajuće rastali.

Habuhabuhabu

Znam samo da mi je zbog MMF delegacije koja se po BiH vozala Talgom, voz za Sarajevo kasnio dva sata. Sto puta smo se zaustavili da bi gospoda nesmetano krstarila vremenom i prostorom. Ne znam kako su mogli ostati nasmijani nakon što su ih proveli kroz bajne tunele naših željezničkih stanica.

Istina

MMF-satanska tvorevina na čelu sa njihovim učiteljem Klausom Švabom i Svjetskin ekonomskim forumom.

Salvia

Saka ljudi sjedi gore i za****va vecinu ispod. Do koga je? Dali smo zaista toliki retardi da damo da nas za****vaju u zdrav mozak? Koji nam je??

Turska KOPILADI rasturili ste SFRJ

i ovo vam je REZULTAT

Sto su kopilad tražila

i ovo vam je REZULTAT ka Turska *****ADI rasturili ste SFRJ to su i dobila

/ Najnovije