Klasove tradicionalne pite i somuni ekskluzivno u Bingu

Radiosarajevo.ba
Klasove tradicionalne pite i somuni ekskluzivno u Bingu
Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Klas d. d. Sarajevo upriličila je promociju linije smrznutih tradicionalnih proizvoda.

Riječ je o pitama (burek, sirnica, zeljanica i krompiruša) i somunima u porodičnom pakovanju.

Ova promocija nastavak je uspješne saradnje najveće bosanskohercegovačke prehrambene industrije Klas d.d.Sarajevo, i   najvećeg domaćeg trgovačkog lanca Bingo.

"Kao i svaki put do sad, uz AS Grupaciju i Klas stoji i Bingo. Ovo je eksluzivno samo u Bingu. Dakle, ovi proizvodi su eksluzivno u Bingu do 12. juna. Drago nam je da je pred sami ramazan upravo izašla jedna linija proizvoda koja će biti praktična za same domaćice i za sve one koji u mjesecu ramazanu traže pravu tradicionalnu hranu, a da se brzo sprema", rekla je Tatjana Paunoski, rukovodilac Službe marketinga lanca Bingo.

"Klas pod sloganom 'Okus koji pamtite oduvijek' danas promovira novi brend, to su Klas pite i somuni. U Klasu se pite i somuni pripremaju poluautomatizovano, sa puno ljubavi i pažnje posvećenoj proizvodima. I prema recepturi onako kako su to pripremale naše nane i bake, i onako kako mi to u svom domu pripremamo. Ono što mi nudimo ovom linijom proizvoda jeste ušteda vremena za pripremu što svakako možete iskoristiti za druženje sa najmilijim ili ga jednostavni posvetiti sebi", rekla je Dženana Pezer, brand manager u Klasu.

Zajednički cilj je jačanje domaće proizvodnje i promocija domaćih proizvoda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije