Jobstep traži montere solarnih panela u Njemačkoj

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

R BiH

Njemacku treba tuziti !!! BiH odskoluje kadar i onda to oni glatko pokupe !! Koliko je svabska nehumana prcija investirala u skolovanje ljudi koje otima trzistu rada BiH ??? Svabe su definitivno veoma los i odvratan svijet !!!Tuzbu obavezno podnijeti i traziti nadoknadu stete!!!!!

Nenad

Ovo je jedno od najtraženijih zanimanja danas, to i montere toplotnih pumpi. Ne samo u Nemačkoj nego i u UK, SAD, Skandinaviji. Čovek koji je montirao tende u LUna ceradama prekvalifikovao se, završio neki kurs od mesec dana i ne može da digne glavu od posla. Stalno potenciram, ne mora čovek da bude programer, treba imati zanat i biti vredan

/ Najnovije