Škoda dodatna oprema: Namjenski šator koji se jednostavno podiže i demontira

J. M.
Škoda dodatna oprema: Namjenski šator koji se jednostavno podiže i demontira

Za sve koji nisu imali sreće prilikom rezervacije godišnjeg odmora: Škoda nudi namjenski šator za kampiranje, namijenjen vlastitim modelima ali i vozilima drugih marki.

Prednost: Nisu potrebni nikakvi stubovi, komplet šatora se može odložiti na malom prostoru u prtljažniku, jednostavno se podižu, demontiraju brzinom munje, sve u skladu "Simply Clever" filozofijom Škode.

Šator se isporučuje sa specijalnom zračnom pompom i može se "priključiti" direktno na automobil. S obje strane glavnog šatora, može se postaviti i "nadograđeni" koji nudi dodatni prostor za odlaganje ali i boravak porodice.

Dodatnu udobnost nudi kabina za spavanje u produžetku, a ako vlasnik treba koristiti automobil – šator može stajati bez oslonca na vozilo.

Šator košta 759 eura, produžni šator 255 eura, a kabina za spavanje 94 eura. Škodini trgovci za 1049 eura nude kompletan set koji uključuje glavni šator, nadograđeni šator, kabinu za spavanje i foliju za zaštitu laka automobila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije