Opel u Frankfurtu: Električna ofanziva uz podršku Jürgena Kloppa

J. M.
Opel u Frankfurtu: Električna ofanziva uz podršku Jürgena Kloppa

Opel koristi Međunarodni sajam automobila IAA u Frankfurtu za električnu ofanzivu.

Michael Lohscheller, direktor Opela, i Jürgen Klopp, promotor branda i trener europskog fudbalskog prvaka FC Liverpoola, zajedno su predstavili pet svjetskih premijera: Corsa, Corsa-e, Grand X Hybrid 4 i Cosa-e-Rally, kao i facelift Astre.

opel_IAA_02.jpg - undefined

Foto: Opel

Podsjetimo, šesta generacija Opel Corse dijeli tehniku s novim Peugeotom 208, pokreću je motori snage između 75 i 130 KS.

Corsa - undefined

Opel Corsa

Prvi put je Corsa dostupna i kao električni automobil s motorom snage 100 kW (136 KS) i voznom autonomijom od 330 kilometara s jednim punjenjem baterije.

Corsa-e - undefined

Opel Corsa-e

Opel Grandland X Hybrid4 je plug-in s pogonom na sva šetiri točka. Kombinira 1,6 litarski turbobenzinac i dva električna motora ukupne snage 300 KS, uz potrošnju od svega 1,6 litara goriva na 100 kilometara.

Grandland X Hybrid4 - undefined

Opel Grandland X Hybrid4

Koncept štanda "Opelhaus 120" podsjeća na 120 godina automobilskog inženjerstva u Rüsselsheimu, kao i jasan Bauhaus stil pod motom "Opel ide električno!".

Astra - undefined

Opel Astra

Uz posebne tablete i proširenu stvarnost, posjetitelji mogu virtualno rendgenski pogledati skrivene tehničke detalje električne Corse i plug-in hibrida Grandland X Hybrid4.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije