! / Nakon posla života, Rimac promijenio sliku profila: 'E, to je pravo bogatstvo...'

07. 07. 2021. u 09:02:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Mate Rimac posljednja dva dana je najtraženija osoba u Hrvatskoj, a o njemu piše i cijeli svijet nakon što je objavljeno da njegova kompanija postaje većinski vlasnik Bugattija, a kompanija Rimac Automobili postaje Rimac Grupa, podijeljena na dvije kompanije - Bugatti Rimac i Rimac Technology.

Posao života Rimac je obilježio novom profilnom fotografijom na Facebooku. Mate na njoj u Dubrovniku nježno grli i ljubi suprugu Katarinu. Fotografija je u tri sata dobila više od tri hiljade lajkova i brojne komentare podrške.

"E, to je pravo bogatstvo", poručila je Rimcu jedna pratiteljica.

Nakon posla života, Rimac promijenio sliku profila:  - undefined

FOTO: Facebook: Nakon posla života, Rimac promijenio sliku profila:

Podsjetimo, Rimac je u maju izmijenio bračne zavjete s dugogodišnjom djevojkom Katarinom Lovrić. Vjenčanje je održano u tajnosti na obali u sklopu Ville Dalmacija u Splitu. Riječ je o jednoj od najatraktivnijih lokacija za vjenčanje u Dalmaciji.

Zakup vile, koja je u vlasništvu grada Splita, za komercijalno korištenje prizemnog prostora i terase iznosi 30 hiljada kuna (7 hiljada i 800 KM), a u cijenu zakupa uključeno je obavezno agencijsko čišćenje nakon događaja i PDV.

Do 2018. godine vila se mogla unajmiti po cijeni od 28.125 kn, odnosno oko sedam hiljada KM. Na svadbi je navodno prisustvovalo tridesetak zvanica, a svi su bili ugodno iznenađeni jednostavnošću i pristupačnošću mladenaca. Katarina je sudbonosno 'da' rekla u jednostavnom bijelom kombinezonu s čipkastim plaštom, a mladoženja je nosio bijelu košulju. Atmosfera je bla opuštena, a mladenci su pred oltarom ukrašenim cvijećem nosili sunčane naočale. Inače, Katarina kao i Mate dolazi iz Livna u Bosni i Hercegovini. Studirala je marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu, a budućem je suprugu velika podrška u svim projektima.

U decembru prošle godine, netom nakon zaruka, ponovno je podijelio jednu od rijetkih privatnih fotografiju na kojoj pozira s Katarinom na suncu. Nakon dugotrajne magle i jesensko – zimske atmosfere u Zagrebu, tada su odlučili pobjeći u Split, a čini se kako su već tada odlučili da će se upravo tamo vjenčati.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (3)