Rimac se izvinio zbog jurnjave Neverom od 232 km/h

0
Radiosarajevo.ba
Rimac se izvinio zbog jurnjave Neverom od 232 km/h
FOTO: Facebook / Mate Rimac

Osnivač Rimac Automobila, Mate Rimac na svom je Facebook profilu komentirao snimku jurnjave automobilom Rimac Nevera brzinom od 232 km/h po magistrali kod Dubrovnika.

Izvinio se zbog neugodnosti te istaknuo da se vozač iz videa sam javio policiji, piše Direktno.hr.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Šteta da je nakon premijere auta ova vijest dala negativan kontekst.

Željeli smo skupiti veliki broj internacionalnih kupaca, suradnika i distributera u Hrvatskoj (a gdje bolje nego u Dubrovniku). Preko 80 ih dolazi unatoč Covid restrikcijama iz svih krajeva svijeta (USA, Japan, UK, razne EU zemlje...).

Tu će dobiti prezentaciju auta i priliku da ga probaju u realnim uvjetima na cesti. Naravno, pune performanse će isprobati drugom prilikom na stazi, kao sto su i novinari prošli tjedan. Naš stav je jasan: svim kupcima, gostima i zaposlenicima dajemo do znanja da se vožnja odvija na javnoj prometnici i da se moraju pridržavati zakona.

Vozač iz videa se sam javio policiji. Policija je došla i obavila razgovor i biti će kažnjen kao sto bi svatko drugi bio kažnjen u ovoj situaciji.
Za druge vožnje ćemo bolje paziti i nadzirati. Ja se ispričavam na neugodnosti.

A sad možemo biti bar malo ponosni da ljudi iz cijelog svijeta dolaze u Hrvatsku, naručiti najsnažniji auto u povijesti - razvijen i proizveden u Hrvatskoj", napisao je Rimac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije